FÜLES

Bodrogi Gyula: „A betegségnek az dolga, hogy bántson, nekem meg az a dolgom, hogy túléljem”

Szirénázó mentőkocsival szállították kórházba a Nemzet Színészét. Bodrogi Gyula őszintén mesélt a drámai pillanatokról, amikor rosszul lett.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, váratlanul rosszul lett Bodrogi Gyula. A Nemzet Színésze a hétvégén került kórházba, ahol azonnal a műtőbe is tolták.

Hosszú ideje meglévő sérve ugyanis borzasztó fájdalmat okozott a számára. A beavatkozás sikeres volt és hamar visszatérhetett a családjához.

Bodrogi Gyulához a párja, Angéla hívott segítséget. A Nemzet Színésze olyan rosszul érezte magát, hogy ő maga is jobbnak látta, ha sürgősen kórházba szállítják – tudta meg a Tények.

„Elkezdett fájni, oda nyúltam és egy ilyen gumó volt. Mondtam, hogy ez nem egy szerencsés dolog és megmutattam a doktornak. Azt mondta, hogy hát ez bizony kitüremlett” – kezdte Bodrogi Gyula.

A Kossuth- és kétszeres Jászai Mari-díjas színművész jól lehet családjára alaposan ráijesztett, de maga nem ijedt meg. Az étkezésére oda kell figyelnie. Mindent ehet, de csak mértékkel és az orvosi utasításoknak megfelelően.

„A betegségnek az dolga, hogy bántson, nekem meg az a dolgom, hogy túléljem” – mondta Bodrogi Gyula.

A színész saját elmondása szerint jól van, sőt sétálgat is, pedig még azért vannak kisebb fájdalmai a műtét után és nehezebben is mozdul még.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?