FÜLES

Bodrogi Gyula kitálalt: Más nővel él, de nem fog elválni Voith Ágitól!

Bosszankodva számolt be a Kossuth-díjas színész: elege van abból, hogy mindenki arról kérdezi, mikor válik el hivatalosan második feleségétől!
  • Szerző: T.B.

Ugyan már mindkettejüknek új párja van, de a házassági papírok még mindig összekötik őket.

Bodrogi Gyula és Voith Ági sem erőlteti a válást: 35 éve békességben élnek azzal a tudattal, hogy hivatalosan férj és feleségnek számítanak. Ráadásul a színészek jelenlegi társait sem zavarja ez a kis malőr. A Kossuth-díjas művész megelégelte, hogy gyakran faggatják magánéletének ezen részéről.

"Nem szeretek erről beszélni! Azt hiszem, ez a legbensőbb magánügyem. Valóban sokan érdeklődnek arról, miért nem válunk el Ágival.

Ennek semmi különös oka nincsen: mindketten elfoglaltak vagyunk, nincs kedvünk foglalkozni a bírósági procedúrával, és tulajdonképpen a papírok egyáltalán nem zavarnak bennünket a jelenlegi életünkben. Ez így is fog maradni, nekünk ez rendben van

- árulta el a Nemzet Színésze, aki boldog párkapcsolatban él az egykori modellel, Vass Angélával. Soha nem esik szó köztük arról, hogy valaha is összeházasodnak, hiszen szerintük egy harmonikus kapcsolat nem ezen alapszik.

Ha mégis egyszer oltár elé szeretnének állni, a színésznek előbb mindenképpen hivatalosan is meg kell szakítania házasságát Voith Ágival.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?