FÜLES

Szökésben vannak Bódi Csabi autójának a kifosztói

A mulatós sztár autóját tavaly nyáron törték fel, miközben a szülei háza előtt parkolt, és elloptak belőle többek közt 1 millió 200 ezer forintot és egy órát.
  • Szerző: Ripost

Bódi Csabi kocsijából még tavaly nyáron loptak el egymillió-kétszázezer forintot és egy órát, miközben a szülei háza előtt parkolt. Bár a zenész saját nyomozásba fogott, az egyik feltételezett elkövető közben külföldre szökött, és azóta is ott bujkál...

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Bódi Csabi lemondott arról, hogy visszakapja az órát és a pénzt

Bódi Csabi lemondott arról, hogy visszakapja az órát és a pénzt Fotó: Facebook

Az esetet követően mi saját nyomozásba kezdtünk. A térfigyelő kamera mindent rögzített, mi pedig körbetelefonáltunk, kiraktuk a közösségi oldalakra, hogy mi történt, és nagyon sokan felismerték az elkövetőket. Konkrétan elmondták, hogy melyik utcában laknak, hogy milyen autóval közlekednek, tudjuk a nevüket is. A hölgy azonban kimenekült a fiához Németországba...” - kezdte a Metropolnak Csabi, majd hozzátette: minden információt eljuttatott a rendőrségre, de sajnos közben lezárták az ügyet. A népszerű zenészt leginkább az bántja, hogy szeretett órája, amit Ginától kapott, valószínűleg már sosem fog visszakerülni hozzá.

Az már az elején borítékolható volt, hogy a pénzem nem lesz meg, de az órában nagyon bíztam. Ginától kaptam, és sokat jelentett számomra… Közben egyébként még kiderült, hogy nem csak ezeket lopták el az autómból. Egy hölgy állított meg múltkor az utcán, és elmondta, hogy a fülhallgatóm is a gyanúsított lánynál van… Akkor eszméltem csak rá, hogy igaza lehet, ugyanis egy jó ideje már nem találtam” – tette hozzá Csabi, aki úgy döntött, több kamerát is felszereltet, hogy a jövőben ne fordulhasson többé elő hasonló eset.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?