FÜLES

Meglepő kijelentés: itt térne vissza Bochkor Gábor

A rádiózás mellett egy új projektbe is belevágna.
  • Szerző: RIPOST

Nehéz időszakot tudhat maga mögött Bochkor Gábor, hiszen amellett, hogy zátonyra futott a kapcsolata Várkonyi Andreával, év elején a munkahelyét is elvesztette. A Music FM megszűnése óta a rádiós folyamatosan tárgyal, hogy visszatérhessen az éterbe, ám még mindig nem tisztázódott, hol folytatja. Bochkor azonban nem csak a rádiózásban gondolkozik, egy más jellegű műsorral is készül.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Szabolcs László / Ripost

„Az elsődleges számomra az, hogy visszakerüljek a rádiós szférába. Nagyon hiányzik, hiszen nekem ez az életem. Még a bioritmusomnak is hiányzik. Azóta is 4:15-kor kelek...” – kezdte az Egyenes Beszéd műsorában Bochkor, aki azt is elárulta, egy másik projektbe is belevágna. Példaképéhez, az amerikai botrányrádióshoz, Howard Sternhöz hasonlóan mélyinterjúkat készítene, egy számára teljesen új platformon.

„Már gondolkozunk a kollégákkal azon, hogy a háttérben elindítunk valamit, mondjuk egy YouTube-csatornát. Sokszor felmerült már bennem, hogy ne csak szórakoztató jellegű műsort gyártsunk. Nagyon érdekelne, hogy mélyinterjúkat készítsek, de úgy érzem, hogy a mai magyar médiakörnyezetben kevésbé van erre igény” – fogalmazott a rádiós.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?