FÜLES

Kitálalt az ismerős Bochkor eltitkolt románcáról

Bochkor Gábor exbarátnője pár nappal ezelőtt megtörte a csendet, kiállt a nyilvánosság elé. A hot! kiderítette, hogy miért titkolta fia­tal kedvesét a Retro Rádió műsorvezetője!
  • Szerző: HOT!

Alaposan meglepett mindenkit Demeter Alexandra, amikor bejelentette, hogy éveken át Bochkor Gábor eltitkolt barátnője volt. Azonban a kapcsolatuk ráment a titkolózásra. Most a hot! magazin kiderítette egy ismerőstől, hogy milyen is volt a titkos románc.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

„Elege lett a bujkálásból, Gábor idővel meg is mondta neki, hogy nem fogja bemutatni a barátainak” – mondta a magazin informátora.

„Szandi nem érezte egészségesnek ezt az állapotot, régóta boldogtalan volt, egyre inkább érezhető volt, hogy bizonytalan lábakon áll ez a szerelem. Okos, értelmes lány, gyógyszerészként végzett, jelenleg is szerves kémiát oktat. Most is a tanítás ad neki erőt, hiszen nagyon maga alatt van. Súlyos teherként éli meg ezt a helyzetet, becsapva, elárulva érzi magát. Talpraesett, karakán, igazi irányító típus, aki mindig kiáll a saját igazáért. Tény, hogy szeret sokat beszélni, de ez részben a munkájából is fakad. Gábornak szerintem egy ponton túl teherré vált. Gyakran rászólt Szandira, megszégyenítette. Olykor még az is zavarta, amikor a vizet hangosabban itta a kelleténél. Szan­di mindig mondogatta: „Nem értem, Várkonyi Andi hogy bírta vele ilyen sokáig!”

További izgalmas részletek a csütörtöki hot! magazinban.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?