FÜLES

Bírósághoz fordult Wolf Kati! Durván megalázták...

Az énekesnőt egy hírlevéllel hozták kínos helyzetbe, melyben Conchita Wurstot gyalázó mondatokat adtak a szájába. Kati megtette a jogi lépéseket.
  • Szerző: B.M.

Wolf Kati megdöbbent, amikor szembesült állítólagos nyilatkozatával, melyben az egykori Eurovízió-győztest, Conchita Wurstot szidja. Az énekesnő azt állítja, soha nem mondott rosszakat az osztrák sztárról, sőt, elismeri tehetségét!

"Ma reggel eljutott hozzám egy hírlevél (sajnos nem tudom, ki mindenkinek küldték ki) egy online zeneáruházban elérhető dal kapcsán, amit 2 éve énekeltem fel, és most újra hangszerelve letölthető."

A hírlevélben az Eurovíziós Dalfesztivált, és azon belül is Conchita-t gyalázó mondatokat adnak a számba. Érthetetlen számomra, és teljességgel elhatárolódok ezektől a mondatoktól.

"Nekem a dalfesztivál életre szóló élmény volt, fantasztikusan éreztem magam, és Conchita pedig azért nyert, mert nagyszerű volt a dal, az előadó pedig jól énekel, szuggesztív és egyedi. A szükséges jogi lépéseket megtettük" - írta Kati a Facebook-oldalán. Azt egyelőre nem tudni pontosan, mi állt a hírlevélben.

 

Ma reggel eljutott hozzám egy hírlevél (sajnos nem tudom, ki mindenkinek küldték ki) egy Spotify-on elérhető dal kapcsá...

Közzétette: Wolf Kati – 2016. február 1.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?