FÜLES

Bezúzatja a róla írt leleplező könyvet a leszbikus magyar színésznő!

A könyv szerzője, a színésznő egykori szeretője megdöbbentő állításokat tett közzé a Facebook-oldalán.
  • Szerző: Ripost

Napok óta kapható egy kisebb magyar kiadónál az a könyv, ami állítólag az ország egyik legismertebb színésznőjét leplezi le. A szerző állítja, fiatal főiskolás lányként nyolc éven át volt a népszerű művésznő szeretője, aki gyűlölte terrorizáló férjét, sőt a saját gyermekét sem szerette sosem.

A kapcsolat során állítólag a színésznő többször bántalmazta fizikailag és lelkileg is a fiatal szeretőjét, míg végül nyolc év után szakítottak.

Az erről készült könyv, a ViaszBaba - SzínészNőt szerettem, a napokban a boltok polcaira került, ám lehetséges, hogy a kíváncsi olvasók már nem sokáig juthatnak hozzá a műhöz.

A szerző ugyanis állítja, hogy a színésznő és holdudvara be akarja zúzatni a művet.

"Lehet, hogy nemsokára már nem tudtok hozzájutni, olyan ellenkampány indul(t) a közéleti botrányokból ismerős színházi szereplők, és maga a Színésznő háttérstábja által a ViaszBabával szemben... Döbbenet. Színpadi módon manipulálnak mindent és mindenkit - hol van ilyenkor a média, hol az igazság?" - írta a Facebook-oldalán a lány.

Hogy ennek és a műben található állításoknak mennyi a valóságtartalma, senki nem tudhatja, hiszen sem a színésznő, sem a könyv szerzője nem hajlandó nyilvánosság elé állni.

És ezeket olvastad már?