FÜLES

Berobbant a járvány Amerikában, aggasztó hírt osztott meg Polgár Kriszta

Az egykori szépségkirálynő Houston mellett él a családjával.
  • Szerző: Ripost

Egyre rosszabb a helyzet Amerikában a koronavírust illetően! Polgár Kriszta az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy Texas államban ismét berobbant a járvány, rohamosan emelkedik a fertőzöttek száma.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az egykori szépségkirálynő Houston mellett él a családjával, ám a megszokott életük most fenekestül felfordult, hiszen ismét életbe léptek a korlátozások. Kriszta nem titkolja, félelemmel tölti el a kialakult helyzet.

Fotó: Instagram

„Helyzetet jelenteni jöttem, bár sok jó hírrel nem szolgálhatok... Most, ott tartunk Texasban, ahol New York állam márciusban. Rengeteg beteg, teli kórházak és visszahozták a korlátozásokat. Jelenlegi számok Texasban: 150 ezer pozitív beteg és 2393 elhunyt. Remélem most már fordul a kocka. Félek-e? Igen. De reménykedem, hogy a többi országot nyugton hagyja végre ez a zöld tüskés szörny...” – fogalmazott Kriszta.

HOUSTON WE HAVE A PROBLEM... Called Covid19... Helyzetet jelenteni jöttem, bár sok jó hírrel nem szolgálhatok... 😩 Májusban írtam nektek, hogy az államok, talán az országok között is elsőként Texas kezdett lazítani a karanténon ‘meglátjuk mi lesz’ alapon. Eleinte az éttermek 25%os kapacitással nyithattak meg, szolgáltatók (fodrász, körmös) ekkor még nem. Két héttel rá megemelték a kapacitást 50%ra és kinyitottak a szolgáltatók - a mozik is nyitottak volna de nincs film 😲. Az emberek elkezdték fél vállról venni a dolgot, jöttek a tüntetések. Most, június végén ott tartunk Texasban, ahol NY állam márciusban. Rengeteg beteg, teli korházak és visszahozták a korlátozásokat. 😥 Megszakad a szívem betegekért, a kis businessekért, éttermekért. Jelenlegi számok Texasban: 150.000 pozitív beteg és 2393 elhunyt. Remélem mostmár fordul a kocka. Félek e? Igen. De reménykedem, hogy a többi országot nyugton hagyja végre ez a zöld tüskés szörny... 🦠 Főleg Magyarországot ❤️ Vigyázzatok magatokra mindannyian! ❤️ #houston #texas #the woodlands #covid19 #quarantine #socialdistancing #hungarian #mom #boymom

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?