FÜLES

Berki Krisztián sorsa eldőlt, itt a LifeTV válasza, Hajdú Péter is megszólalt!

Berki Krisztián büntetőfékezős ügye után az egyik hírportál azt írta, kirúgták a hírességet a LifeTV-től. A csatorna most közleményben tudatta az igazságot.
  • Szerző: e.j.

Közleményben reagált a LifeTV arra a hétfő reggeli hírre, miszerint megválik a csatorna Berki Krisztiántól. A felvetést azután írta meg a Blikk, hogy Berki nem szerepel a csatorna tavaszi arculatát reklámozó plakátján.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A LifeTV a felröppent pletykák után most közölte a hivatalos állásfoglalását az ügyben.

Berki Krisztián ügyében a LifeTV közleményt adott ki lapunk számára

Berki Krisztián ügyében a LifeTV közleményt adott ki lapunk számára
Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Jelenleg futó kampányunkban a LifeTV azon arcai szerepelnek, akiket a tavaszi időszakban kiemelt programjaink műsorvezetőjeként láthatnak a nézők. Berki Krisztián jelenleg nem vezet műsort, hanem többedmagával, a Van életünk című realitynk egyik szereplője. Terveink szerint ezt a műsort még hosszú hetekig élvezhetik a nézők, de természetesen nem lehet kizárni, hogy később újabb szereplők tűnnek fel a műsorban, a jelenlegi történetek közül pedig egyik-másik lezárul” – közölte a -tal a LifeTV vezetősége.

A -nak megszólalt az ügyben Hajdú Péter is, a csatorna vezérigazgatója.

„A Van életünk reality műsor, amit hetek óta láthatnak a nézők a LifeTV-n. A műsort eredetileg is úgy indítottuk, hogy a nézők különböző szereplőket, különböző ideig láthatnak a képernyőn. Berki Krisztián egy ideig még biztosan szerepelni fog a leforgatott részekkel, de az ő szereplésével is egy meghatározott időszakra terveztünk, ami hamarosan véget ér. Ennek azonban nincs köze a napokban kikerült ügyéhez” – fogalmazott Hajdú Péter.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?