FÜLES

Megrázó részletek derültek ki Bereczki Zoltánék balesetéről: kislánya is az összeroncsolódott autóban ült

Kiderült, hogy ki okozhatta a pénteki autóbalesetet, aminek Bereczki Zoltán és várandós kedvese is az érintettje volt. Szerencsére egy karcolás nélkül megúszták az ütközést.
  • Szerző: Ripost

Mint arról pénteken a is beszámolt, Bereczki Zoltán és párja, Bata Éva brutális autóbalesetet szenvedtek. Az M7-es autópályán négy autó szaladt egymásba, az egyikben a színészpáros, a másikban pedig egy anya és gyermeke ült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A második trimeszterben járó színésznőhöz azonnal mentőhelikoptert riasztottak, majd kórházba vitték megfigyelésre. Ez minden balesetnél alap eljárás, hiszen a magzat állapotát csak vizsgálatok során ellenőrizhetik. A Blikk úgy tudja, a színész előző kapcsolatából született lánya, Zora is az autóban volt a balesetkor.

Sztárban Sztár
Fotó: Markovics Gábor

„Igen, ők hárman voltak az autóban. Szerencsére senki sem sérült meg, viszont Évát, mivel várandós, mentőhelikopterrel kórházba szállították a biztonság kedvéért. Megvizsgálták, de minden a legnagyobb rendben” – mesélte a lapnak Ferenczi Orsolya, a színész menedzsere.

Bereczki Zoltán várandós kedvesét mentőhelikopterrel szállították kórházba baleset-info.hu
Fotó: baleset-info.hu

„Nem Zoliék voltak a hibásak a balesetben. Sajnos, az autó totálkáros lett, így nem is tudtak azzal továbbmenni, viszont Évát hamar kiengedték a kórházból, így együtt vannak mindannyian. Megijedtek, de örülnek, hogy sérülés nélkül megúszták” – tette hozzá Ferenczi Orsolya.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?