FÜLES

Béranyát kamuztak Klapka Györgynek...

A tehetős üzletember szerint úgy állították őt be a nyilvánosság előtt, mintha szánalmas, törvénytelen dologra készülne.
  • Szerző: Ripost

Milliókat fizetne egy béranyának Klapka György - áll egy magazin címlapján. A cikkben az olvasható, hogy a 86 éves, gazdag üzletembernek az a legnagyobb vágya, hogy születhessen még egy gyermeke. Mivel a felesége, Mária a kora miatt már képtelen kihordani egy kisbabát, ezért az "aranyember" úgy határozott: egy idegen nőnek fizetne azért, hogy világra hozza hatodik utódját.

A %% további részleteket szeretett volna megtudni arról, mikor üti nyélbe az üzletet Mary Zsuzsi exférje a béranyával, ám Klapka váratlan vallomással szolgált.

Ez egy hatalmas baromság! Ennyi idősen szerintem már használható hímivarsejtem sem lenne! Eszembe sem jutna ekkora marhaság

- fakadt ki György, akit leginkább az döbbent meg: mindig is törvénytisztelő volt, és most azt írják róla: mocskos, illegális dologba vágna bele.

Ha béranyát bíznék meg azzal, hogy hordja ki a gyerekemet, és fizetnék is neki, az törvénytelen lenne. Én nem vagyok bűnöző! Össze-vissza írogatnak minden hazugságot rólam, amit sokszor végig sem gondolnak!

- mondta a %%-nak mérgesen Klapka.

És ezeket olvastad már?