FÜLES

Barátnője házában bujkál Harry herceg

Az egész angol médiát kicselezve, szerelme kanadai házába menekült Diana kisebbik fia, és azóta is kettesben bujkálnak a világ elől.
  • Szerző: The_M

Amint kiszivárgott, hogy Harry herceg titkos viszonyt folytat Meghan Markle színésznővel, azonnal lemondta minden hivatalos programját. Köztük az október 30-ai kanadai útját is. Ebből mindenki azt gondolta, hogy a herceg a királyi család valamelyik birtokán fogja meghúzni magát a túlzott sajtófigyelem elől bujkálva.

Ám Diana kisebbik fia mindenkit kicselezett, és mesterien lógott meg a sajtó orra elől.

Ugyanis vasárnap helyett már pénteken Torontóba repült, és azóta is barátnője házában húzza meg magát. A helyieknek először az tűnt fel, hogy fekete autók járőröznek a környéken, amikről később derült csak ki, hogy Harry testőrsége ül bennük. De többen azt is tudni vélik, hogy a páros egész nap ki sem mozdul a ház rejtekéből, egyedül Meghan egyik barátjának halloweeni bulija miatt léptek ki otthonról.

Harry várhatóan jövő szerdáig szerelménél is marad. Csütörtökön már jelenése van egy londoni jótékonysági rendezvényen. Persze azt is lemondhatja, ahogy a korábbiakat.

De azzal még jobban magára haragítaná II. Erzsébetet, aki már eddig sem szívlelte túlságosan unkája választottját.

És ezeket olvastad már?