FÜLES

Balhézó, szeximádó csajok az új magyar reality sztárjai!

A dögös lányok három fiúval és a volt pasijaikkal szállnak harcba a nyereményért, hisztiben és intrikában nem lesz hiány!
  • Szerző: Ripost

Indonéz luxusvillában játszódik a Viasat3 április 18-án induló műsora, az Exek az édenben! A műsor háziasszonya a szörfözésben verhetetlen Bódi Sylvi lesz, ami pedig a valóságshow-t illeti, intrikából, botrányból és hisztiből biztosan nem lesz hiány.

Elsőként három lány, Andika, Dia és Franciska költöznek három fiúval az egzotikus partvidékre, ám azt nem is sejtik, hogy az új srácok mellett hamarosan az exeik is feltűnnek a játékban. Nem csoda, hogy a műsorban hatalmas drámák és sírások várhatók, a főnyereményért pedig mindenki ádázul harcol majd.

Andika

A 32 éves, recepciósként dolgozó nő az erőszakos, türelmetlen és szókimondó szavakkal jellemzi saját magát. Jelenleg egyedülálló, saját bevallása szerint túlságosan egoista egy kapcsolathoz. Minden reggel, amikor tükörbe néz, megcsodálja a saját szépségét, alkalmi kapcsolatai során pedig szereti irányítani a srácokat. Ami a szexet illeti, Andika irányító típus, szeret a középpontban lenni, ráadásul jó manipulátor is.

Dia

Dia Szegedről érkezett, 19 éves, és még sosem volt szerelmes, de szeretné, ha valakivel együtt lehetne, az illető pedig úgy viselné őt, mint egy koronát. A pasikról határozott véleménye van:

Ha ing van rajta, tőlem még retkül is nézhet ki

- vallja a fiatal lány, akinek papírja van arról, hogy szexmániás.

Szereti, ha egy férfi irányít az ágyban, gyengéje a tetoválás, a borosta és a már említett ing.

Franciska

A fiatal lány húsz éves, modell és hostess munkákból él. Betegesen féltékeny típus, az aktuális barátjának nem engedi, hogy rajta kívül mással szóba álljon. A szexben az irányítást szereti ő is, de nincsenek nagy igényei, elég számára, ha a férfi magasabb, mint ő. Állítja, ki fogja bírni a játékot szex nélkül.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?