FÜLES

Balázs Klári megrázó vallomása: „Mi a síron túl is szeretni fogjuk egymást”

Korda György nehéz időszakot tudhat maga mögött, sorra támadták meg a súlyos betegségek. Szerelme azonban erőt adott neki a felépüléshez.
  • Szerző: Ripost

Elképesztő hosszú időt, 41 évet töltött már együtt boldog házasságban Korda György és Balázs Klári. Az idei házassági évfordulójukat igaz nem úgy ünnepelhetik meg, mint szeretnék.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

 

Az elmúlt 41 évben jóban-rosszban kitartottak egymás mellett
Fotó: Bors

„Étterembe szerettünk volna menni egy ünnepi vacsorára, de a kánikula miatt inkább úgy döntöttünk, hogy itthon maradunk. Nem baj, itthon is jó lesz, csinálok gyümölcssalátát és mellé sülteket. Vacsora közben pedig jót beszélgetünk” – mondta csilingelő hangon a telefonba Balázs Klári a Borsnak.

Kalandos közös életük volt, de a négy évtized alatt semmi sem állhatott közéjük. Sem a pletykák, sem az anyagi nehézségek. Akadtak köztük olykor viták, de szerelmük mindig erősebbnek bizonyult. Az énekesnő elárulta, mi volt a legnehezebb része a házasságuknak.

„A legnehezebb talán a betegség alatt volt. Az megviselt minket. Gyuri háromszor egymás után volt súlyos beteg. Annál rosszabbat nem tudok elképzelni, mint amit akkor éreztünk. Láttam, hogy nagyon harcol, és én is harcoltam vele együtt, mégsem beszéltünk egyetlen szót sem róla… Még mindig beleborzongok, ha eszembe jut az a beszédes csend. De ezt is túléltük, a szerelmünknek köszönhetően” – mondja Balázs Klári, majd hozzátette:

2016-ban Korda György úgy döntött, másodszor is feleségül veszi Klárikát
Fotó: Bors

„Hálát adok a jóistennek, hogy az életünk úgy sikerült, ahogy most vagyunk. Meg is dolgoztunk érte, de nyilván nagyon sok szerencse is kellett hozzá. Bizton állíthatom, hogy az a szerelem, ami fellobban és az igazi, az nagyon sokáig tart, az a sírig elkíséri az embert. Mi a síron túl is szeretni fogjuk egymást.”

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?