FÜLES

Bajban van Friderikusz: Komoly anyagi gondok gyötrik

A showman sosem él majd mélyszegénységben, de úgy hírlik, az üzleti életben veszteségek érték. Az a hír járja, hogy vagyona jelentősen megcsappant. Erről Friderikusz egy közeli ismerőse árult el részleteket a Ripostnak.
  • Szerző: Buster

Friderikusz Sándor nemrég hatalmas meglepetést okozott, amikor megjelent egy könyvbemutatón. Akik látták, összesúgtak a háta mögött, hiszen a legendás tévés szemmel láthatóan rossz bőrben volt, látványosan kikerekedett. A köztudottan hiú Fridinek azonban más gondja is lehet, anyagi veszteségek érték.

Sokat bukott a tőzsdén

Sándor óriási vagyonát annak idején a televízióssal, jelesül a máig megdönthetetlen nézettségi rekordot felállított Friderikusz Show-val alapozta meg. A megkeresett pénzt ügyes brókerekre bízta, akik azt az évek alatt megsokszorozták. Nos, most éppen ők apasztották le a vagyont a közelmúltban kötött néhány rossz üzlettel.

"Sándor annak idején sokat nyert a tőzsdén, sorozatosan szerencséje volt, vagyis mondjuk úgy, hogy a fiatal, agilis brókerek jól gazdálkodtak a pénzével. A szerencse azonban az üzleti világban is forgandó, és állítólag az utóbbi években jelentős összegeket bukott a befektetéseivel”

– mesélte a %%-nak Friderikusz kevés megmaradt barátjainak egyike, aki elárulta, nem a tőzsdei befektetései az egyetlenek, melyek fejtörést okoznak Fridinek. Hogy mik ezek, arról a %% napilap pénteki számában olvashat.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?