FÜLES

Ázsiában marad a TV2 milliós nyereménye?

Különös véget érhet az Ázsia Expressz, hiszen van egy páros, aki győzelem esetén sem vihetné haza a főnyereményként járó milliókat.
  • Szerző: Buster

Bár az Ázsia Expressz versenyzőpárosai a 14 millió forintos fődíjért vállalták a négy országon átívelő embert próbáló küzdelmeket, nem kézenfekvő, hogy a győztesekhez kerül a pénz. Ahhoz ugyanis az kell, hogy a kiesők mindegyike nekik adja a korábban összegyűjtött és darabonként egymilliót érő amulettjeiket.

A hajrában a Berki-Ambrus, a Kulcsár Edina-Csuti és a Megyeri Csilla-Zsolti páros indult a bankoki végjáték felé, de az utolsó hajszában már csak ketten vehetnek részt. Az amulettek most többségében Berkinél és Ambrusnál vannak. Õk nyolc, míg Edináék hatmillió forinttal álltak a szerdai adás után. Ezzel kiosztásra is került a teljes összeg, tehát Megyeri Csilláék pénz nélkül vágnak bele a véghajrába.

Így győzelmük esetén is csak a megszerzett élményekkel távoznak majd Ázsiából, hiszen megvalósulhat az a forgatókönyv, hogy döntőbe kerülnek, miközben a másik két páros egymásra hagyományozza a megszerzett amuletteket. Ez a végkifejlet egyébként senkinek sem jó, hiszen a második helyezett nyakában hiába lóg akár az összes megszerezhető pénz, csak a győzelem számít…

És ezeket olvastad már?