FÜLES

Az utcán támadtak rá az idős magyar színészre, kórházba került!

A 77 éves mûvész azután kapott súlyos vírusfertőzést, hogy az egyik pókerterem osztója arcon köpte az utcán. Csak fiatal barátnője tartotta benne a lelket!
  • Szerző: Doris

Kettős csapás érte Zana Józsefet, akit sokan Ganxsta Zolee édesapjaként ismernek. A 77 éves színész súlyos vírusfertőzést kapott, miután egy hónapja leköpték a nyílt utcán, ráadásul a manduláját is meg kellett műteni! Négy napig volt kórházban, és bár tudja, ki követte el az aljas bosszút, értetlenül áll a történtek előtt.

"Egy hónapja történt, hogy Zoli édesanyjával átmentünk a metróaluljárón az Árpád hídnál. Egyszer csak egy férfi odaugrott és szembeköpött. Ismertem korábbról, mert osztó volt egy teremben, ahol pókereztem, és osztás közben volt egy kis nézeteltérésünk. Semmi komoly, de azóta gyűlöl!"

- fakadt ki a Lokálnak a művész, aki már többször keveredett heves szóváltásba az illetővel.

Miután leköpött, elkezdtem kiabálni, de meg sem moccant senki, nem segítettek!

József néhány nappal később vette észre, hogy nagyon fáj a mandulája. Kórházba került, az orvosok pedig megállapították, hogy valamilyen fertőzést kaphatott. Azonnal műteni kellett.

Bár már jobban van, a történtek nagyon megviselték. Csak fiatal barátnője, Irénke tartotta benne a lelket, aki végig mellette volt. Zana ennek ellenére nem akarja feljelenteni a férfit. Úgy véli, hogy az élet előbb vagy utóbb úgyis igazságot szolgáltat.

A Jóisten úgyis megbünteti majd!

- jelentette ki határozottan.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?