FÜLES

Az új Star Wars hős büntetésben

John Boyega annyira szigorúan vette az év filmjének titoktartási szerződését, hogy még családja előtt sem volt hajlandó a részletekről mesélni. A család megtorolta a dolgot.
  • Szerző: Ripost

John Boyega a Star Wars (Ébredő erő) új, a rajongók körében nagy meglepetést okozó hőse, nem volt hajlandó titkokat elárulni még családjának sem az új Csillagok Háborúja epizódról, ezért a család teljesen kiakad és büntetésből úgy döntött, hogy neki kell mosogatnia otthon, egészen a film bemutatójáig.

Boyega azonban rendíthetetlen. A családtagok hiába morognak, sajnos meg kell elégedniük a filmről eddig közzétett trailerekkel. A színész persze nem vette túlságosan a szívére dolgot, így a poénos büntetés fotóját megosztotta a Twitteren a rajongóival is.

Máris vihart kavart
Korábban nagy felzúdulást keltett személye, amikor felbukkant a film első trailerében, mint színesbőrű rohamosztagos. Ezt többen kritizálták, (hiszen a rohamosztagosok köztudottan nem afro-amerikai emberből lettek klónozva), de ő frappáns válaszával hamar leszerelte a hangoskodókat és megkedveltette magát új szerepkörében. Azt üzente a személyét firtató kommentelőknek, jobb ha hozzászoknak a gondolathoz...

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?