FÜLES

Aurelio nem tanul: 175-tel száguldozott és még videóra is vette

Úgy tűnik, eddig tartott a fogadalma, hogy megváltozik és jól fog viselkedni.
  • Szerző: Ripost

Néhány napja bírósági tárgyalásán még sírt a taláros testület előtt Aurelio. Olyannyira megviselte büntetőügye, hogy lelkiállapotára hivatkozva még az ítélethirdetést sem várta meg. Megtört, szerencsétlen férfit láthattunk a tárgyalóteremben, de úgy tűnik, ez már a múlt.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Vasárnap este Instagram-oldalán több mint 80 ezer követőjének azt közvetítette, amint éppen autójával száguldozik. A rövid felvételen úgy tűnt, hogy Aurelio a telefonjával a kocsija műszerfalát kamerázza, amin jól látszik, hogy éppen 175 kilométer/órás sebességgel, tehát jóval az autópályán megengedett 130-nál többel halad. Száguldás közben pedig önfeledten kurjongat, élvezi a sebességet. Egyáltalán nem érezte a veszélyt, nem gondolt bele abba, hogy egy elhibázott mozdulat akár a saját vagy mások életébe is kerülhet.

Ez csak később tudatosulhatott benne, mert a két felvételt nem sokkal később a helikopterkirály eltávolította. Ám azt elfelejtette, hogy ami az internetre egyszer felkerült, az ott is marad.

Pedig Aureliónak nem ártana vigyázni magára, hiszen nincs még két hete, hogy a Kecskeméti Törvényszéken személyi szabadság korlátozásában bűnösnek ítélték. Első fokon négy év börtönbüntetésre ítélték, amihez hozzácsapták azt az egy év két hónapot, amit a bíróság két évvel ezelőtti drogügye miatt feltételesen szabott ki rá.

A vád szerint Aureliótól egyik ismerőse 2017 októberében egy szórakozóhelyen 160 ezer forintot lopott el, amit a valóságshow-hős másnap két ismerősével próbált visszaszerezni, mégpedig úgy, hogy előbb megkeresték a tolvajt, aztán az utcára rángatták, megverték, majd egy autóba tuszkolták, ahol tovább püfölték.

Bár a mostani, öt év két hónapos ítélete még nem jogerős, egy esetleges gyorshajtás miatti rendőrségi feljelentés ismét rossz fényt vetne a ValóVilág hatodik szériájának nyertesére és arra utal, hogy Aurelio nem igazán tanult korábbi hibáiból és to­vábbra is két végén égeti a gyertyát. A botrányhős a vasárnap esti kocsikázásáról a Bors munkatársának nem kívánt nyilatkozni, így védőügyvédjéhez, dr. Pokker Zoltánhoz fordultak.

„Nem láttam az ominózus felvételt, ennyire nem követem Aurelio életét. De szerencsére a sebességhatár esetle­ges túllépése nem érintheti a korábbi ügyét, mivel az közigazgatási bírsággal elrendezendő dolog, amire teljesen más jogszabályok vonatkoznak” – mondta a lapnak az ügyvéd.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?