FÜLES

Árverésre került a magyar színészlegenda ékszere

Kalapács alá kerül a nemzet színészének ékszere egy internetes árverésen, amit az Aurora Borealis címû filmben viselt a nyakában.
  • Szerző: Bster

Törőcsik Mari legutóbbi filmszerepében, az Aurora Borealisban viselte azt az antik nyakláncot, amire a közösségi oldalon hirdettek árverést. Az ékszer kikiáltási ára 90 ezer forint, és egészen május 27-éig lehet rá licitálni a Lépjünk, hogy léphessenek elnevezésű Facebook-oldalon. A kezdeményezéshez egyébként számos művész csatlakozott.

Így többek között Demjén Ferenc a születésnapi pólóját egy dedikált fényképpel, Koncz Zsuzsa egy kézjelével ellátott könyvet, a Quimby együttes több relikviáját ajánlotta fel, és még tucatnyi emléktárgy érkezett festőktől, színészektől és egyéb ismert alkotóktól.

Törőcsik Mari boldog, hogy segíthet a gyerekeken. A %RIPOST%-nak elárulta: szinte minden számára fontos személyes tárgyat elárvereztetett már, kivéve ezt a nyakláncot.

"Nagyon szép emlékeket őrzök az Aurora Borealis forgatásairól, és az a nyaklánc is a szívemhez nőtt.

Ugyanakkor egy pillanatra sem bánom, hogy elárverezik.

Nincs más dolgunk ezen a világon, mint hogy a lehetőségeinkhez mérten kihasználjuk az ajándékba kapott népszerűségünket, és segítsük a rászorulókat. Különösen igaz ez, ha gyermekekről van szó, érzékeny vagyok rájuk, így természetes volt számomra, hogy a nevemmel és a filmben viselt ékszerrel megpróbálok segíteni az egyesület törekvéseiben - nyilatkozta a Nemzet Színésze címmel kitüntetett művésznő, aki a %% napilap hétfői számában elmeséli, miket ajánlott fel az utóbbi években jótékonysági célra, és megszólal a szervezet elnöke is.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?