FÜLES

Árulkodó jelek! Titokban összeházasodhattak Majkáék!

Évek óta folynak a találgatások, mikor kötik végre hivatalosan is össze az életüket! Most gyanús jelek buktatták le őket!
címkék:
  • Szerző: B.M.

A kisfiuk a negyedik életévét tölti, ám a boldog szülők sosem adtak egyértelmű választ arra, hogy hivatalosan összekötötték-e már az életüket. Állandó titkolózás és ködösítés érezhető Majka és Dundika szavain, ha felbukkan a téma: tulajdonképpen házasok?

Eddig azzal mentegetőztek, hogy nem tartják fontosnak a papírokat, a pap áldása nélkül is különleges a kapcsolatuk, ráadásul idejük sincs arra, hogy megszervezzék a nászt. Mégis többször felröppent a pletyka, hogy titokban fogadtak egymásnak örök hűséget a tengerentúlon. Majkáék kedvenc nyaralóhelye az amerikai Las Vegas, ahová évente ellátogatnak. Tökéletes alkalom lenne egy ilyen kiruccanás arra, hogy a kíváncsi tekintetek és a sokszor zavaró reflektorfény nélkül megkössék a frigyet. A rapper és kedvese azonban egyszer sem erősítették meg, hogy egybekeltek volna.

Ami a legfurcsább, a büszke édesanya egy ideje bejelentette, új okmányokat készíttetett magának, ugyanis felvette Majka vezetéknevét. Leánykori nevéről, a Hornyákról egyszeriben Majoros Hajnira váltott. Ez is arra enged következtetni, hogy megtörténhetett a menyegző.

A %% még egy árúlkodó jelre lett figyelmes! A gondoskodó szülők igencsak aktív életet élnek a Facebookon. Ennek köszönhetően életük minden apró részletét megosztják a közönséggel. Nézzétek csak figyelmesen, mik ragyognak Peti és Hajni ujjain? Két ugyanolyan gyűrű, ami valószínűleg nem a véletlen műve.

 

Posted by Dundika on 2015. július 19.

 

Posted by Dundika on 2015. július 2.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?