FÜLES

Ambrus Attila nem nyugszik, ismét beszólt Tvrtkónak!

Az egykori rabló és a mûsorvezető az ATV keddi adásában vitatkoztak össze, a haragjuk azóta sem csitult.
  • Szerző: Ripost

Ambrus Attila nem ért egyet Vujity Tvrtkóval, aki szerdai bejegyzésében azt állította, azért neheztel rá Ambrus, mert az ő egyik törvényjavaslata miatt nem kap bevételt sem a könyvéből, sem a filmjéből.

Tvrtko még 2011-ben - nem Ambrus kapcsán - javasolta, hogy büntetett előéletű emberek ne gazdagodhassanak meg olyan műből, ami a bűncselekményük elkövetéséről szól. Ennek köszönhetően az egykori Viszkis egy fillért sem lát a most bemutatott filmjéből.

Ám Ambrus szerint ennek semmi köze az ő ellenérzéseihez, csupán meg szerette volna védeni magát egy olyan emberrel szemben, aki évek óta őt ekézi.

"Én is úgy gondolom, hogy ilyen jellegű honoráriumokat nem szabad kifizetni. Bár sokaknak az jöhet le, én nem abból élek, hogy valamikor kiraboltam harminc bankot. Most is épp a műhelyemben dolgozok és magasról teszek rá, hogy többek között neki köszönhetően nem kapok a filmért gázsit" – mondta el a Borsnak Ambrus, aki a vitát lezártnak tekinti, de utoljára még egyet odamart Tvrtkónak.

Az én életem nem arról szól, hogy tévéből tévébe járkálok és osztom a nagy semmit.

Szilárd már jóval a jogszabály-módosítás előtt, a kétezres évek közepén ostorozott engem, és a korlátolt gondolkodása miatt hiszi azt, hogy a pénz miatt haragszom rá. Ahelyett, hogy a lényegről beszélne, hogy a filmmel mennyit dolgoztunk és hogy több száz embernek adott munkát a produkció, inkább emberekkel szemben fogalmaz meg erkölcsi normákat. Sokkal fontosabb számomra a film, minthogy belemenjek egy ilyen személyeskedő vitába, mert egy sas legyekkel nem foglalkozik" - zárta le a vitát Ambrus Attila.

És ezeket olvastad már?