FÜLES

Elképesztő, mi lesz az öngyilkos szépségkirálynő, Molnár Csilla egykori otthonából

Bárki eltölthet néhány éjszakát a tragikusan fiatalon elhunyt szépségkirálynő, Molnár Csilla egykori otthonában. Úgy tudni, még nem üzemel, de nyárra megnyithatja kapuit a fonyódi hotel.
  • Szerző: ripost

Panzió lesz Molnár Csilla halálának helyszínéből. A fonyódi ingatlan évek óta üresen áll, ám miután a koronavírus okozta helyzet miatt rengeteg embert várnak nyáron a magyar tengerhez, a helyzetet kihasználva dönthetett a tulajdonos úgy, hogy apartmanházzá alakítja az épületet.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Először 2017-ben írta meg a , hogy 79 millió forintért árulják a Balaton-parti házat, amelynek falai között a 17 éves szépségkirálynő öngyilkos lett.

Molnár Csilla Andrea 16 éves korában nyerte meg a Magyarország szépe versenyt

Molnár Csilla Andrea 16 éves korában nyerte meg a Magyarország szépe versenyt (Fotó: MTI / Benkő Imre)

Azt nem tudni, azóta gazdát cserélt-e az ingatlan, de a városban az a szóbeszéd járja, hogy Kolibri Panzió néven nyitják majd meg a szálláshelyet.

A hétvégén a nyaralótulajdonosok útnak indultak a fővárosból, hogy az idényre rendbe szedjék a balatoni hétvégi házaikat. Így tett olvasónk, Klára is, aki, mint minden évben, ezúttal is elautózott Molnár Csilla egykori otthona előtt. Meglepődve látta a házon a hatalmas táblát, amely azt hirdeti: panzió várja a pihenni vágyókat.

„Nagy rajongója voltam Csillának, rettentően elkeserített, amikor eldobta magától az életét. Közel harminc éve vásároltuk a nyaralónkat a településen, azóta gyakran mentünk el a ház előtt nyaranta, még a mai napig a szomszédokkal is többször szóba kerül ez a tragédia” – mesélte a -nak az asszony, aki hozzátette, úgy tudja, már évek óta próbálják eladni az ingatlant, de mintha átok ülne rajta, senkinek sem kell.

„Régóta árulják... Lehet, túl sokat kérnek érte, de azt nem gondolom, hogy a tragédia miatt nem kell senkinek, hiszen csak az itt lakók tudják, milyen szörnyűség történt a négy fal között. Azt hallottam, hogy a panzió a pandémia miatt még nem üzemel, de mivel rengeteg embert várnak nyáron a Balatonra, állítólag rövidesen nyitni fog. Egyébként jó helyen van, viszonylag közel a parthoz” – tette hozzá Klára, aki fotót is küldött a házról.

Panzió lesz Molnár Csilla háza

Panzió lesz Molnár Csilla háza (Fotó: Ripost olvasói fotó)

Természetesen próbáltuk felkeresni a panziót, ám egyelőre semmilyen elérhetőséget nem találtunk az üzemeltetőhöz.

Beszédes nevet kapott

Meglepődnénk, ha csak a véletlenek összjátéka lenne, hogy a Kolibri Panzió nevet viseli a hely. A korabeli magazinok többször is összeboronálták a különleges szépségű Molnár Csillát és Flipper Öcsit, aki a Dolly Rollban énekelte a Kolibri Hotel című nótát. Hogy valóban gyengéd szálak fűzték-e az énekest Csillához, arra valószínűleg sosem kapunk egyértelmű választ, hiszen egyikük sem él már. Ám az valószínű, hogy a panzió tulajdonosa hallotta a pletykát Csilláról és Öcsiről, ezért választhatta ezt a sokatmondó nevet.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?