FÜLES

Áll a bál, szexuális zaklatással vádolták meg a tinilányok bálványát

A 26 éves énekes állítólag 2014. március 9-én zaklatott egy Danielle nevű lányt, aki most vette a bátorságot és kitálalt a dologról.
  • Szerző: Doris

Kínos ügy miatt kell magyarázkodnia Justin Biebernek!

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Northfoto

A boldog házasságban élő énekes állítólag 2014. március 9-én szexuálisan zaklatott egy Danielle nevű rajongót egy texasi fellépés után, a Four Seasons Hotelben – írja a Daily Mail.

„A barátaimmal buliztam aznap este, amikor egy pasas odalépett hozzánk és megkérdezte, akarunk-e találkozni Justinnal. Nyilván igent mondtunk” – kezdte a beszámolóját Danielle, aki 21 éves volt, amikor az eset történt.

A lány szerint Bieber azt akarta, hogy az egész csapat menjen vele a hotelszobájába, hogy aztán ott folytassák az estét.

„Megfenyegetett, hogy ha bárkinek mondok valamit, akkor nagyon komoly jogi problémáim lesznek, pert akaszt a nyakamba. Majd arra kért, hogy...szóval, hogy töltsem vele egy ágyban az éjszakát. Ekkor úgy éreztem: te jó ég, normális ez az ember?” – méltatlankodott a bejegyzésben Danielle, aki abba azért belement, hogy megcsókolja a tinilányok bálványát, de többet nem akart.

Állítólag mégis több történt köztük, ám az állítólagos áldozat ezt már nem kívánta részletezni.

Bieber vasárnap a Twitteren reagált a vádakra. Állítása szerint nem szokott ilyesmikkel foglalkozni, de miután beszélt a feleségével és a menedzsmenttel, úgy érezte, ezt nem hagyhatja annyiban.

„A pletyka az csak pletyka, de a szexuális zaklatás egy olyan téma, amit nem vehetek félvállról. Láttam, hogy valaki engem is meggyanúsított. Ezért szeretném elmondani, hogy ebből semmi sem igaz. Be tudom bizonyítani, hogy nem is voltam az állítólagos helyszínen. Valóban felléptem a texasi fesztiválon, de az akkori barátnőm, Selena Gomez társaságában. A koncert után pedig végig vele voltam és néhány barátommal, egy Airbnb-lakásban” – írta Bieber, aki még a Four Seasons menedzserével is felvette a kapcsolatot. A férfi is tagadja, hogy Bieber náluk lakott volna.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?