FÜLES

Áll a bál a Tankcsapda körül! Bródy János kifakadt a botrányról

Az ismert zenész és szövegíró tiszta vizet öntött a pohárba. Elárulta, miért tiltatták le a rockerek egyik legújabb dalát!
  • Szerző: Doris

Kínos szakmai vitába bonyolódott a Tankcsapda és az Illés együttes slágereinek egyik szerzője, Szörényi Levente!

A rockerek a Good bye, London! című slágert dolgozták fel új lemezükön, ám Szörényi az utolsó pillanatban letiltotta a megjelenést, így a dal soha nem kerülhet a nyilvánosság elé.

"A felvétel el is ké­szült, de aztán a megjelenés előtt az utolsó utáni pillanatban végül nem adott rá engedélyt az Illés. A Szörényi, Bródy páros ugyanis végül azt mondta, hogy nem. Igazából pontosan nem tudjuk, hogy miért nem, mert velük személyesen nem sikerült erről beszélni, mert ők annyira magasan ülnek a Parnasszuson, hogy csak áttételesen tudtunk velük kommunikálni"

- panaszkodott egy tévéműsorban Lukács László, a zenekar frontembere.

Bródy János viszont a Bors megkeresésére reagált a kirobbant botrányra és tiszta vizet öntött a pohárba.

"Örültünk a felkérésnek, hiszen ez egy elegáns gesztus, és megtisztelő tőlük, hogy minket választottak. Csak annyit kértünk, hogy megjelenés előtt mutassák meg a dalt. Amikor Szörényi Levente végül meghallgatta, aggódva hívott fel, nem tetszett neki. Annyira nem, hogy végül megtiltotta, hogy játsszák. A szövegben, a ritmusban és a dallamban is volt változás"

- magyarázta a lapnak a legendás dalszerző, aki azt is hozzátette, hogy Szörényinek nagyon rosszulesett volna, ha ez eredeti dal helyett a laza rockos feldolgozást kapják fel a rádiók.

És hogy miért nem egyeztetett korábban Szörényi és Lukács? Nos, Bródy ezt is elárulta!

"Az igaz, hogy Lukács Lacival és a zenekar többi tagjával nem beszéltünk személyesen, csak a menedzsmenten keresztül, de ahogy ön megtalált, ők is elértek volna telefonon"

- mondta a Bors munkatársának.

 

 

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?