FÜLES

Áll a bál a Fehér Házban Obama lányának kemény bulija miatt

Barack Obama valószínûleg sosem akarta azt átélni, hogy a nagyobbik gyermeke vad, alkohollal és fiúkkal teli bulijáról olvasson az újságokban.
  • Szerző: The_M

Malia Obama tavaly megegyezett a szüleivel, hogy tart egy év szünetet a tanulmányaiban az érettségi után, mielőtt főiskolára menne, mert szeretne világot látni. Ebbe Barack és Michelle akkor beleegyeztek, de nem lenne meglepő, ha most meggondolnák magukat. Nagyobbik lányukat ugyanis jobb nem szabadon ereszteni a nagyvilágba.

A napokban 18 éves Malia kemény bulit csapott az egyik amszterdami szórakozóhelyen. A szemtanúk beszámolói szerint az amerikai elnök lánya két barátnőjével érkezett a klubba, azonnal inni kezdtek, majd ahogy fogyott az alkohol, úgy lettek egyre merészebbek a helyi pasikkal. Malia állítólag több fiúval is forró táncot lejtett, és flörtölt velük. Nagyjából hajnali fél négyig maradtak.

A buli - bár Malia semmi olyat nem csinált, amit bármelyik másik kortársa ne tenne - óriási botrányt okozott a Fehér Házban. Hiszen mégis csak az amerikai elnök lányáról van szó. Aki mellesleg hivatalosan egy jótékonysági körúton vesz részt anyjával és húgával, csak kapott egy estényi kimenőt, hogy szórakozhasson.

Így az elnöki sajtóosztály és a titkosszolgálat szépen el is távolíttatott minden felvételt, ami Maliáról készült, és felkerült az internetre.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?