FÜLES

Alkoholmámorban élt a népszerű énekes! Józanul még a nők sem érdeklik

MC Hawernek sokáig csak a pia és a pénzszórás körül forgott az élete. Ha nagyon megszorult, értékes ékszereit zaciba adta.
címkék:
  • Szerző: M.D.

A mulatós műfaj legnépszerűbb hazai képviselője, MC Hawer volt, hogy egész nap koszos ágyneműben fetrengett, és a poharak mellett csak a távirányító után nyúlt. Még a nők sem hozták lázba! Az énekes meglepő őszinteséggel valott a Borsnak arról a mély gödörről, amelyből csak évek alatt sikerült kimásznia.

Már két éve nem iszom!

- kezdte történetét a poklot is megjárt sztár, aki saját otthonában fogadta a Bors munkatársait. MC Hawer azonban azután sem maradt szenvedélybetegség nélkül, hogy letette a poharat. Az énekes ugyanis nem tud bánni a pénzzel, minden vagyonát feléli, az utolsó fillérig! Vásárlással próbálja orvosolni lelki problémáit.

"Hajdan 150 millió forintot játszottam el kaszinókban, és semmim nem maradt, de mára rendbe jöttem anyagilag. Nemrég tudtam egy jobb autót venni, van egy luxusbiciklim, amellyel körbebringázom a Velencei-tavat, egyszóval viszonylag gondtalanul élem az életem. Csak az a baj, hogy nem érzem jól magam, ha nem költhetem el a pénzem. Akkor is költök, ha tudom, hogy csak néhány ezer forintom marad hónap végéig. És kifejezetten zavar, ha marad félretett pénzem, abból is rögtön vásárolni akarok, mert boldoggá tesz."- vallotta be a Borsnak.

Egyetlen szerencséje az a két értékes ékszer, amit még egy aranyművessel csináltatott annak idején. Ha már nagyon fogytán a pénze, beadja őket a zaciba és így vészeli át az ínséges időket!

Pedig nem csak maga miatt, de két gyermekéért is meg kéne tanulnia takarékoskodnia. De vajon mi a helyzet a szerelemmel?

Nem talál társra...

Az énekes legnagyobb fájdalma, hogy az alkoholmámortól mentes életben nem talál olyan nőt, aki felkeltené az érdeklődését és akivel megoszthatná mindennapjait.

Mintha józanul a nők megcsúnyultak volna számomra!

- jelentette ki humorizálva MC Hawer, aki lassan betölti az ötvenet.

 

Európai körútról álmodik

A megállapodni képtelen zenész legnagyobb vágya egy olyan lakóautó, amivel tíz év alatt bejárná egész Európát, majd egy öregotthonba költözne, ahol békésen tengetné a napjait.

Élni szeretnék és megélni az életem! Ugyanakkor persze jó lenne, ha jönne egy olyan nő, akivel megoszthatom az örömömet és bánatomat

- álmodozott a Borsnak a magányos énekes.

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?