FÜLES

Legjobb barátnőjével csalta a férje, kiteregette a szennyest a színésznő

Alice Evans összeomlott, és a Twitteren kürtölte világgá mérhetetlen fájdalmát. Mindenről kitálalt a családanya.
  • Szerző: szbd

Már jóideje megromlott az egykori álompár, Ioan Gruffudd és felesége, Alice Evans viszonya, a férfi kezdeményezésére még márciusban ki is mondták a válást. Alice már akkor sem titkolta csalódottságát a nyilvánosság elől, de nem tálalt ki válása részleteiről.

Úgy tűnik, a színésznő még mindig nincsen túl a történteken, mert most a Twitteren teregette ki a családi szennyest. Így derült ki, hogy a férje hűtlen volt, éveken keresztül kettős életet élt, és felesége legjobb barátnőjével enyelgett. Alice ezúttal nem fukarkodott a részletekkel, alapos betekintést engedett abba, hogyan zajlottak házasságuk utolsó évei.

Alice kiteregette a családi szennyest

Alice kiteregette a családi szennyest (Fotó: Instagram)

„Szóval kiderült, hogy a férjem, miután két éven keresztül azt mondta nekem, hogy rossz ember vagyok, és nem vagyok izgató, és már nem akar szexelni velem, és csak külföldön akar lenni..., hogy a hátam mögött már három éve kapcsolatban van. Sok sikert, Bianca” – kürtölte világgá a történteket Alice.

A házasságuk alatt egyébként két lányuk született, Ella és Elsie, akik a válás után a színésznőnél maradtak. Úgy érzi, Ioan nem csak őt, de a gyerekeiket is elárulta azzal, hogy éveken keresztül félrevezette őket.

 

A rosszemlékű Fantasztikus Négyes-filmekből ismert Gruffudd és jelenlegi barátnője, Bianca az egyik közös barátjukon keresztül cáfoltak meg mindent, amit a sértett exfeleség állít. Szóval mindenki döntse el maga, hogy melyik fél mond igazat.

(via tenyek.hu)

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Kívül roppanós, belül puha habcsók
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?