FÜLES

Aggódik a koronavírus miatt Pásztor Erzsi: Nem érzem magam biztonságban!

A színésznő bevallotta, még jobban fél a járvány miatt, mint tavasszal.
  • Szerző: Ripost

Pásztor Erzsi úgy érzi, most, hogy visszatért a színpadra, sokkal jobban ki van téve a veszélynek, hogy elkapja a koronavírust! A Kossuth-, Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színművésznő szerint jobban kellene egymásra figyelniük az embereknek.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Tavasszal sem voltam nyugodt, de most egy kicsit jobban félek, mert már visszatértem a színpadra. Nekem sajnos az a tapasztalatom, hogy a nézők maszk nélkül ülnek a színházban. Nagyon örülünk persze, hogy újra játszunk, annak meg méginkább, hogy a közönség végigneveti az előadásokat, de én nem érzem magam biztonságban. A rengeteg nevetés maszk nélkül, az mind ott van a levegőben” – kezdte a Tények Plusznak a művésznő. Pásztor Erzsi 83 éves, így nem meglepő, hogy aggódik a vírus miatt. Az első hullám alatt ki sem lépett a házból, most azonban rengeteg emberrel találkozik.

„Most talán jobban félek, mint tavasszal! Akkor be voltam zárva, nem voltam kitéve semminek. Félreértés azonban ne essék! Én most nem szeretnék bezárva lenni, és azt sem mondom, hogy az embereket tegyük karanténba, csak jó lenne, ha figyelmesebbek lennénk. Ne másszunk egymás hátára” - mondta Pásztor.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A klasszikus linzer titka
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?