FÜLES

Aggasztó hír: Nem túl biztató Csűrös Karola állapota!

Úgy volt, hogy a Szomszédok sztárja áprilisban végre visszatérhet a színpadra súlyos bokaszalag-szakadása után. A Ripost megtudta: még mindig nehezére esik a mozgás.
  • Szerző: T.B.

A 79 éves színésznő még januárban szenvedett fájdalmas bokaszalag-szakadást, sérülése pedig csak nagyon lassan gyógyul. Férje, Horváth Ádám gondozza, de nagyon megviseli, hogy nem dolgozhat, ágynyugalomra van ítélve.

A Szomszédok Etusa egy úgynevezett bandázst visel, ami a gipsszel ellentétben néha eltávolítható a sérült végtagról. Alig várja, hogy végleg megszabadulhasson a kényelmetlen rögzítőeszköztől, és újra a színpadon állhasson.

Csűrös Karola pár hete arról nyilatkozott: áprilisban tervezi a visszatérést a Madách Színház deszkáira, ám állapota még mindig nem a legjobb.

"Lassan-lassan járogat, de sajnos a lába még nem az igazi, fáj is neki! Ez egy rendkívül nehezen gyógyuló sérülés. Bízik benne, hamarosan vége lesz a kiszolgáltatottságnak, amit nehezen visel. Hetek óta csak olvas és tévézik, kikészíti ez az állapot. Még nem biztos, hogy ebben a hónapban színpadra léphet" - árulta el a %%-nak a színésznő rokona.

És ezeket olvastad már?