FÜLES

Ábel Anita elvesztette a szaglását a vírus miatt, különleges gyógyítója akadt

A színésznő szerint kiscicája megérezte, hogy megfertőződött a koronavírussal. Részletesen beszámolt az állapotáról.
  • Szerző: Ripost

Mint arról a is beszámolt, Ábel Anita a múlt héten megfertőződött a koronavírussal. Akkor derült ki az állapota, amikor a Life Tv-ben tesztelték.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

A színésznő felelősségteljesen azonnal karanténba vonult, és azóta is otthon várja, hogy a szervezete legyőzze a betegséget.

Fotó: Markovics Gábor / Ripost

„Viszonylag jól bírom a ka­rantént, a szaglásom reggelre el­ment. Van ennek egyébként előnye is, éppen a macskaalmot takarítom, és nem érzek semmit… ” – idézte a Bors Ábel Anita a Life Tv stúdiójában elhangzottakat.

Anita a beszélgetés alatt egy érdekes dologról is beszámolt. A betegség első napjaiban a macskája, Szimba furcsán kezdett viselkedni, Anita akármerre ment a lakásban, mindenhová követte a cica, és mindenáron hozzá akart érni.

Szimba bár nem egy tipikus bújós macska, most mégis gazdája sarkában volt
Fotó: Instagram

„Nem volt olyan pontja a la­kásnak, ahová el tudtam volna bújni előle, nem mintha el szerettem volna egyáltalán. Folyamatosan hozzám akart érni, pe­dig nem ennyire bújós… Most éjszaka volt először, hogy nem jött be utánam a szobába, és nem aludt velem. Ezt úgy értékelem: érzi a macska, hogy be­teg voltam, ahogy azt is, hogy most már végre kezdek jobban lenni, ezért nem kell rám annyira vigyáznia” – mond­ta Anita.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?