FÜLES

Ábel Anita csúnyán lebuktatta Dobó Katát: Ennyit hízott a karantén alatt

Dobó Kata nem biztos, hogy azzal a szándékkal hívta fel Anitát, hogy ország-világ megtudja, felszaladt rá pár kiló, mióta a kanapén ülve tölti mindennapjait. De ez már így alakult.
  • Szerző: Buster

Bár Dobó Kata nem volt a LifeTV Ébredj velünk! kedd reggeli adásának vendége, barátnője mégis szóba hozta őt néhány röpke pillanat erejéig. Hogy a gyönyörű színésznő hálás-e Ábel Anita „figyelmességéért”, azt nem tudhatjuk, bár élünk a gyanúperrel, hogy nem éppen az alábbi kontextusban szeretett volna téma lenni a műsorban.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ábel Anita elszólta magát

Ábel Anita csak úgy mellékesen mesélte el, hogy a barátnője kicsit meghízott (Fotó: Végh István / Bors)

Történt ugyanis, hogy a műsorvezető elmesélte egy napokban, kettejük között zajlott baráti csevej egyik részletét, melyben Dobó Kata arról panaszkodott neki, hogy az utóbbi hetekben gyakorlatilag ki sem mozdult az otthonából. Sőt, a kanapéról is alig-alig állt fel, melynek következtében felszaladt rá tíz kiló.

Dobó Kata meghízott a karantén alatt

Dobó Kata jó ideje csak sorozatokat néz a kanapéján fekve (Fotó: Ripost)

Persze a színésznő esetében ez nem jelenthet különösebb gondot, hiszen korábban elég vékony volt, így ha szerencsés és jól oszlanak el rajta a pluszkilók, még jól is állhat neki némi „fölösleg”.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?