FÜLES

A tűzzel játszik Demcsák Zsuzsa: jogosítvány nélkül vezetett

A 41 éves műsorvezetőnek már kétszer is bevonták a jogosítványát, legutóbb három évre.
  • Szerző: Ripost

Megdöbbentő Demcsák Zsuzsa vakmerősége. Hiába vették el idén júniusban immár másodszor a jogsiját ittas vezetés miatt, ő csütörtök délután ennek ellenére is vezetett. Az anyósülésen pedig indiai férje ült.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: Markovics Gábor

Meghökkentő képek és videófelvétel jutott a Bors szerkesztőségébe tegnap délután. A lap egyik olvasója a 41 éves Demcsák Zsuzsára és indiai férjére lett figyelmes Budán egy lakótelepi parkolóban. Valószínűleg a közeli bevásárlóközpontban jártak. A képeken tisztán kivehető, hogy az egykori tévés és szerelme, Krishan beülnek egy bordó színű Fiat típusú autóba, és elhajtanak. A felvételek szerint a baseballsapkás Demcsák Zsuzsa vezetett. Ez nagy probléma, hiszen a műsorvezetőnek tilos lenne a kormányhoz ülnie. Eddig ugyanis kétszer vonták be a jogosítványát ittas vezetés miatt, legutóbb idén júniusban, három évre.

Demcsákot telefonon érte el a lap, de először kategorikusan tagadott. Arról kérdezősködött, hogy mikor, hol készült a fotó. A beszélgetés közben a Bors munkatársának zavarba ejtő volt hallani, ahogy Zsuzsa átérzi, milyen súlyos bajba keveredett, és mivel koncentrálni akar a beszélgetésre, először az autón az irányjelzőt tette ki – vagyis félreállt –, majd a kéziféket is behúzta. Ez pedig mind behallatszott a telefonba.

Demcsák Zsuzsával ezután egy pár perces beszélgetést követően megszakadt a kommunikáció, majd egy újabb beszélgetés következett. Interjún kívül elmondta, miért ült volán mögé, de ahhoz nem járult hozzá, hogy ez kiderüljön.

A műsorvezetőt legutóbb 2019. június 10-én éjjel igazoltatták a Szentendrei út elején, amikor a buszsávban hajtott. Szondát is fújattak vele, és kiderült, hogy alkoholt fogyasztott, ráadásul jogosítvány sem volt nála. Demcsák Zsuzsa nemcsak három évre búcsúzott el vezetői engedélyétől, de 700 ezer forintos bírságot is ki kell fizetnie.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Várd a vendégeket a legédesebb linzerekkel az ünnepek alatt!

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?