FÜLES

A színésznő maga vallotta be, romlott Törőcsik Mari állapota

A legendás mûvésznő úgy tervezte, hogy tavasszal már ki fog mozdulni az otthonából, ám az élet közbeszólt.
  • Szerző: Ripost

Nagyon nehezen viseli a kiszámíthatatlan tavaszi időjárást a 83 éves Törőcsik Mari. Bár az idős színésznő az utóbbi időben jobban volt, most fáradt és gyakrabban gyengül el a változékony és hideg idő miatt. A Kossuth-nagydíjas színészlegenda márciusban még úgy tervezte, amint beköszönt a jó idő, kimozdul velemi otthonából.

Ezt azonban felülírta, hogy nemrégiben újra kórházba került, ahol rutinvizsgálatokat hajtottak végre rajta. Most viszont a borús, esős idő készíti ki. Az elmúlt időszakban újra pletykálni kezdték, hogy gyengült Törőcsik egészségi állapota, ami sajnos beigazolódni látszik. 

"Lehetne rosszabb is" – kezdte a Blikknek a telefonba fáradtsággal a hangjában Törőcsik. "Ez a borzalmas időjárás nagyon megvisel, rossz a közérzetem, de nem is normális ez májusban. Már korábban mondták az orvosaim, hogy készüljek fel, mert nehezen fogom viselni az állandó időváltozást, a frontokat, a hideget pedig pláne" – tette hozzá a színésznő, aki egyelőre vár a jó időre. 

"Köszönöm mindenkinek, akik aggódnak értem, ez mindig segít" – zárta a telefonbeszélgetést Törőcsik Mari, akit állandó ápoló segít velemi otthonában, hogy a nehezebb napokon se szenvedjen hiányt semmiben.

Korábban azt is elárulta, bár nem szeret kórházban lenni, a szükséges vizsgálatok és kezelések miatt kénytelen egy-két havonta felkeresni az orvosait, akiknek megfogadja a tanácsait, a kéréseiket pedig maradéktalanul betartja.

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
A legjobb töltött káposzta receptek
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?