FÜLES

A királyi udvar próbálja kibékíteni Vilmos hercegéket

Soha nem volt még akkora veszélyben a brit királyi család egysége, mint most. Éppen ezért komoly mentőakcióra van szükség.
  • Szerző: The_M

Az utóbbi napokban minden a brit királyi hercegek összeveszéséről szól Angliában. Ahogy arról a %% is beszámolt, Harry és Meghan elköltöznek a Kensington-palotából, hogy minél távolabb legyenek Vilmos és Katalin párosától.

Egyes hírek szerint a cambridge-i hercegné és a sussexi hercegné rossz viszonya vezetett a költözéshez, de arról is hallani, hogy Vilmos nem kedveli amerikai sógornőjét, s emiatt Harry-vel is megromlott a viszonya.

Ha a pontos okok nem is egyértelműek, az tagadhatatlan, hogy a Fantasztikus négyes néven emlegetett hercegi párok miatt válság van a brit királyi családban. Ezért az udvarban az a döntés született, hogy a karácsonyt mindenképp együtt kell tölteniük.

Vilmosék és Harry-ék sem hagyhatják ki a királynő szokásos ünnepi vacsoráját Sandringhamben.

Alaphelyzetben semmi meglepő nem lenne abban, hogy az egész királyi család jelen van II. Erzsébet birtokán. De Harry-ék dönthettek volna úgy, hogy Meghan anyjával ünnepelnek, Vilmosék pedig úgy, hogy Katalin szüleivel karácsonyoznak. Ugyanis mindkettőre volt már példa az utóbbi években. Ám most kötelezően együtt kell lenniük a szeretet ünnepén, amitől azt várják az udvarban, hogy mindenki mindenkivel kibékül.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?