FÜLES

A fél világ aggódik II. Erzsébetért, csak Harry herceg nem

Sussex hercegében a jelek szerint fel sem merül, hogy talán az idei lehet az utolsó karácsony, amit nagymamájával tölthetne.
  • Szerző: The_M

Bár még csak november van, a Buckingham-palota személyzete már most szervezni kezdte a karácsonyi programokat. Hiszen a királyi család több tucat főt számlál, és a legnagyobb létszámú személyzetre is az ünnepek alatt van szükség az uralkodó sandringhami birtokán. Ilyenkor ugyanis mind összegyűlnek, hogy közösen ünnepeljenek, vadásszanak, kártyázzanak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Az idei karácsony több szempontból is rendhagyó lesz, hiszen most először már nem lesz ott Fülöp herceg imádott feleségével, illetve tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a szokásos nagy összejövetel. A család tagjai mind szeretnék elterelni II. Erzsébet figyelmét az elmúlt év veszteségeiről és történéseiről, valamint az ingadozó egészségügyi állapotáról.

Harry továbbra sem vesz tudomást a családjáról

Harry továbbra sem vesz tudomást a családjáról (Fotó: Northfoto)

Egyedül Harry nem tartja ezt fontosnak, és hiába lettek Meghannal, illetve a két gyerekükkel együtt meghívva a közös karácsonyra, ők visszautasították a lehetőséget. Amerikában maradnak, hogy ötösben, Meghan anyjával együtt ünnepeljenek. Miközben könnyen előfordulhat, hogy nem lesz még egy olyan karácsony, amit a királynővel tölthetnének. Mert hiába nincs komoly betegsége, mégiscsak 95 éves, és az elmúlt évek sokat kivettek belőle lelkileg.

Fülöp hercegtől sem búcsúzott el Harry, pedig ő volt a Megxitig a kedvenc unokája. Sokan még azt is csodaként aposztrofálták, hogy egyáltalán a temetésre hazarepült Los Angelesből.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?