FÜLES

22 évvel fiatalabb férfival jött össze a híres magyar színésznő

A hírek szerint egy feleannyi idős kollégája a 44 éves színésznő új párja. A próbákon jöttek össze, épp egy musicalra készülnek...
  • Szerző: ripost

A hírek szerint a színésznő Pesák Ádámmal randizik. Jelenleg épp a Lady Budapest című darabot próbálják együtt a Budapesti Operettszínházban.  Lehet, hogy meglepő a kettejük közötti  korkülönbség, ám ez láthatóan nem zavarja őket, a jelek szerint erősek az érzelmeik - írta a Blikk.

Nagyon passzolnak egymáshoz, Ádám ugyanis sokkal érettebb a koránál, Kata pedig mindig örök fiatal marad

 – mesélt a lapnak a színház egyik munkatársa, aki azt is elárulta, hogy a pár a Nők az idegösszeomlás szélén című darab próbái közben került közelebb egymáshoz. A párt két egymást követő napon is látták, amint kettesben, ugyanazzal az autóval távoznak a színházi próbáról.

Vége Kata előző kapcsolatának

Janza Kata tegnap a hivatalos oldalán közzétett egy bejegyzést, amelyben tudatta: korábbi kedvesével, Szerényi Lászlóval már csak barátok:

Kedves Mindenki! A félreértések elkerülése végett szeretnénk megosztani Veletek egy hírt, melyet közösen fogalmaztunk! Szerényi Lacival való szerelmünk barátsággá nemesült. Továbbra is szeretetben, megbecsülésben és jó kollégaként éljük az életünket! Szeretettel üdvözlünk mindenkit, Kata és Laci

Ez azt jelenti, hogy szabad az út az új szerelem előtt...

És ezeket olvastad már?