SHOWBIZ

Fontos döntést hozott Ákos: elmarad az év végi gigabuli

Ákos és csapata ígérik, hogy minden egyes elmaradt koncertet bepótolnak majd a 2021-es évben. Igyekeznek úgy időzíteni, hogy a hónap és nap ne nagyon változzon...
  • Szerző: Buster

A tavalyi dupla Idősziget Arénakoncert DVD megjelenése kapcsán Ákos sajtótájékoztatót tartott hétfőn délelőtt, ahol szó esett az idei tervekről, melyeket jórészt meghiúsít a koronavírus-járvány jelenleg is tartó második hulláma. Így a zenész bejelentette, hogy a december 11-ére tervezett újabb arénakoncert elmarad, illetve új időpontban, napra pontosan egy évvel később rendezik majd meg.

Ákos
Fotó: Szabolcs László

„A pandémia miatt idén húsz nagyszabású koncertünk maradt el, illetve került át új időpontra. Az év végére tervezett Arénakoncertünk is új időpontra kerül„ – jelentette ki Ákos, aki rögtön meg is magyarázta, miért döntött így.

”Írtam egy levelet az országos tisztifőorvos asszonynak, melyben megkérdeztem, milyen esélyt lát egy olyan előadásra, amire már most több ezer jegyet értékesítettünk. Nagyon gyors választ kaptam, amiben az szerepelt, hogy nem javasolják, csak ültetett, vagy maximum ötszáz fős közönségszámig. Nem kellett hozzá különös képesség, hogy a válaszból rájöjjek, számunkra ez a lehetőség nem opcionális, hiszen a koncertjeinken általában több mint ötszázan vannak és nem is nagyon ülnek”- mondta Ákos, aki megnyugtatta rajongóit, hogy a vissza nem váltott jegyek 2021. december 11-ére érvényesek lesznek.

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?