LELKIZŐ

Folytatódik az újratervezés: Szívszorító, mi történt a háromgyermekes családdal

Hétfőtől a Szabó család drámai történetével folytatódik az Újratervezés a TV2 műsorán. Gábor és Ildikó tíz évet éltek távházasságban, hogy megvehessék az álomotthonukat. A házaspár három gyermeket nevel, Gábort, Leventét és Veronikát.
címkék:
  • Szerző: Doris

Amikor a sok évi megfeszített munka után már úgy tűnt, hogy övék lehet a számukra megfelelő otthon Budapest XVII. kerületében, újabb nehézséggel kellett szembesülniük.

Fotó: TV2

Kiderült, hogy a felújítandó épület egy igazi pénznyelő: sorra derültek ki a ház rejtett hibái, azóta pedig arról szól az életük, hogy anyagi lehetőségeikhez mérten próbálják toldozni-foldozni az otthont. Fél éve gyakorlatilag egy építési területen élnek, pedig megküzdöttek az otthonukért: Gábor tíz évig dolgozott Angliában.

„Bármihez hozzányúltunk, azt fel kellett újítani. A csatorna és a fűtés felújítása minden félretett pénzünket elvitte, és azóta toporgunk” – mondta el az édesapa.

Fotó: TV2

Gábor, a legnagyobb fiú szintén ott segít a szülőknek, ahol csak tud: a keresete nyolcvan százalékát hazaadja, de így sem tudnak kiküszöbölni minden hibát.

„Ez a ház az életünket tette tönkre. Amikor megvettük, jó állapotúnak tűnt, de aztán kiderült, hogy nem folyik le a szennyvíz, hogy a pincébe folyik az ivóvíz” – árulta el Ildikó.

Fotó: TV2

A család kálváriája az Újratervezés csapatának köszönhetően véget ér, történetükkel hétfőn 22.25-től ismerkedhetnek meg a nézők.

Ripost előfizetés banner

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?