LELKIZŐ

Fodor Zsóka minden nap beszél Benkő Lászlóhoz

Fodor Zsóka és Benkő László, a legendás zenész haláláig jó barátságban volt egymással és ez a kapcsolat máig nem szakadt meg.
  • Szerző: Buster

Fodor Zsóka és Benkő László hosszú éveken át nem csak barátok, de szomszédok is voltak, így gyakran futottak össze a lépcsőházban, vagy a környező üzletek valamelyikében. A színésznő ma is minden nap megemlékezik a tavaly novemberben elhunyt legendáról.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fodor Zsóka Joshi Bharat vendége volt

Fodor Zsóka éveken át szomszédja volt a legendás zenésznek. Fotó: LifeTV

Fodor Zsóka szerda reggel a LifeTV Ébredj velünk! Extra című műsorában volt Joshi Bharat vendége. A színésznő többek között mesélt az Omega alapítójához fűződő barátságáról is és egy titkot is elárult vele kapcsolatban.

Benkő László

Benkő László gyakran futott össze a színésznővel Fotó: Szabolcs László / Ripost

Laci nem csak zseniális zenész volt, de rendkívüli ember is. Gyakran futottunk össze a Krisztina körúton, ahol egy házban éltünk. Ő mindenkivel megállt beszélgetni, aki csak megszólította. Ha Budapesten vagyok, ma is abban a házban alszom, hiszen ott bérlek lakást. A hálószobám ablakából éppen rálátok arra a fára, amit még Benkő Laci ültetett. Így ébredés után mindig szólok hozzá. Köszönök neki és hangosan megbeszélem vele az aznapi időjárást”- mesélte a stúdióban Fodor Zsóka.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?