SZTÁR

Fergeteges szülinapi bulival érkezik a DLRM az Akváriumba!

A srácok a zenekar megalakulásának negyedik születésnapját ünneplik és különleges meglepetéssel készülnek rajongóiknak.
címkék:
  • Szerző: RIPOST

A budapesti rockzenekar négy éve indult, amikor mindent hátrahagyva úgy döntöttek, hogy fogják magukat és hidak alatt aludva, a nagyvárosok klubjaiba bekéredzkedve körbezenélik Európát. A srácok azóta az itthoni-külföldi klubok és fesztiválok visszatérő vendégeivé váltak, folyamatosan növekvő rajongótábort tudhatnak magukénak és közben az élvezeti részről sem feledkeznek meg egy pillanatra sem.

“Folyamatosan szükségünk van az újdonságokra, új helyekre, új emberekre, új ingerekre, ezért sem tudunk sose a fenekünkön ülni. A dinamika inspirál, a folyamatos történések és a megoldandó problémák. Zeneileg is csak azt tudjuk magunkénak érezni teljesen amiben ott lapul az erő és az a vad sejtelmesség ami az életünket és az utazásainkat behálózza.”

Október 22-én az Akvárium klubban különleges születésnapi koncerttel készül a DLRM, mely idén az utolsó budapesti koncertjük lesz, úgyhogy érdemes még időben lecsapni a maradék jegyekre! A DLRM ezzel a koncerttel megalakulásának 4. évfordulóját ünnepli, úgyhogy a srácok elmondásuk szerint “visszanyúlnak a gyökerekhez”, és elővesznek pár olyan számot, ami már évek óta nem hangzott el tőlük koncerten.

 

címkék:
Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?