SHOWBIZ

Fájdalmas baklövés a Farm VIP-ben: Csak pisilni akart, ez lett belőle

Feltehetően sokan ismerjük az érzést, amikor csípős paprikás kézzel hozzányúlunk a szemünkhöz és pillanatok múlva azt is megbánjuk, hogy megszülettünk. Nos, ezt is tovább lehet fejleszteni...
  • Szerző: Buster

Igencsak tüzes pillanatokra lehet számítani a Farm VIP kedd esti adásában, hiszen a csapatoknak a paradicsom után most a paprika feldolgozása a feladatuk. A játékosok szenvednek a termelési feladat során. Prüszkölnek, fulladnak a paprikaportól.

És persze akadnak olyan játékosai is a TV2 kalandreality-jének, akik nem ússzák meg ennyivel. Buzás Dorottya például a mellkasát érinti meg paprikás kézzel. „Ez a paprika szörnyű, csípte a számat, a szememet, az orromat, illetve a mellkasomat is, ahogy hozzáértem, kegyetlen”- hangzik majd el az Exatlon egykori döntősének felismerése a Farm VIP adásában.

Fotó: TV2

Akad ugyanakkor a férfiaknak olyan szervük is, aminek a megérintése nem ajánlott, ha előtte erős paprikát magoztunk. Henry Kettner ezt a leckét biztosan megtanulta a feladat során. Ő ugyanis elugrott, hogy könnyítsen magán. Vagyis hozzáért a legnemesebb szervéhez. „Elmentem pisilni és nem mostam kezet. Hú, de ég, te! Mit csináljak? Ez már nem csíp, hanem mar, ezt le kell mosnom azonnal” – mondja Henry Gergőnek.

Fotó: TV2

Csapattársai persze általános derültséggel fogadták a utazó blogger vesszőfutását, amit egy kancsó víz kíséretében adott elő. Hogy ki hogy birkózik meg a feladattal, és kinek sikerül jobban az erőt próbáló termelési feladat, az kedd este kiderül a TV2 képernyőjén.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?