HŰHA

Ezért utazik vissza Demcsák Zsuzsa férje Indiába

A 41 éves magyar tévés itthon nem tud összeházasodni indiai szerelmével, amíg a férfi otthon el nem intéz valamit.
  • Szerző: Ripost

Nagyszerűen beilleszkedett Krishan a felesége, Demcsák Zsuzsa családjába, most mégis haza kell utaznia Indiába és nem is térhet vissza, ameddig meg nem szerzi azt a fontos iratot, ami elengedhetetlen a magyarországi esküvőjükhöz – erről mesélt a pár a Story magazinnak.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Júliusban, amikor Krishan Magyarországra érkezett, azzal a határozott szándékkal költözött Zsuzsához, hogy rövid időn belül oltár elé vezeti a műsorvezetőt, akit ősi szokás szerint tavasszal már feleségül vett a hazájában. Egy fontos irat azóta sem érkezett meg ahhoz, hogy a magyar törvények szerint is feleségül vegye szerelmét.

„Nekem minden papírom megvan, ami az esküvőhöz kell, Krishannak már csak a családi állapotát igazoló iratot kell beszereznie, amelyik bizonyítja, hogy Indiában nincs felesége, vagyis hivatalosan is egyedülálló” – mondta a tévés, és az esküvővel kapcsolatban már korábban kiderült, hogy a pár már nagyon készül rá.

„Krishan már júniusban, az ideutazása előtt beadta kint a kérelmet, de csak egy sorszámot kapott, akkori állás szerint »csak« tizenkétezren voltak előtte… A testvérei folyamatosan próbáltak intézkedni, de Indiában sokkal lassabban működik a hivatal, folyamatosan érdeklődni kell, kopogtatni, telefonálni, tulajdonképpen kilincselni egy darab papírért, amely mindössze egy sorból áll. Most már majdnem a kilencezredik ügyet intézik, remélhetőleg a személyes jelenléte valahogyan fel tudja gyorsítani a folyamatot. Nem csoda, ha ezt a várakozást megunta és hazamegy, hogy végre pont kerüljön az ügy végére. Addig nem is jön vissza, amíg a kezében nem lesz az a bizonyos papír„ – mondta Demcsák.

Zsuzsa két gyerekével, a 14 éves Benedekkel és a 13 éves Tamarával is tökéletes a férfi kapcsolata, amióta csak megérkezett. Mivel Krishan lett Tamara bizalmasa és hamar fontos szerep jutott a férfinak a gyerekek életében, így nekik is hiányzik majd. A férfi pedig még egy dolgot elintéz majd Indiában, ott ugyanis még várja egy munka is, amit korábban vállalt el a tévénél.

És ezeket olvastad már?