SZTÁR

Ez hihetetlen: Újabb őrületet eszelt ki Berki Krisztián

Az izomceleb ötletei hallatán már fel sem kapjuk a fejünket, de most mintha sokkal elszántabb lenne a korábbi húzásaihoz képest!
  • Szerző: BUSTER

Berki Krisztián valahogy grófi vagy bárói rangot szeretne szerezni, ez pedig nem lesz olcsó mulatság! Mindenesetre Krisztián eltökélt a kérdésben, amióta az Ázsia Expressz forgatásán megismerkedett a kékvérű Pallavicini Zita őrgrófnővel, akinek szépnagyapja gróf Andrássy Gyula, az Osztrák-Magyar Monarchia egykori külügyminisztere volt. Krisztiánnak megtetszett az a szemlélet és életvitel, amit versenytársa képvisel, ráadásul azt reméli, hogy újdonsült nemesi ismerősén keresztül bejuthat Európa elit köreibe.

Ezért pedig akár több tízmilliót is fizet, ha talál eladó kutyabőrt…


"Ambrus Attila történelmi tudása igen kiterjedt, és Ázsiában, a hosszú menetelések során, rengeteget mesélt nekem történelmi családokról. Zita kapcsán került szóba a nemesség, és egy alkalommal Ambrus rá- kérdezett, hogy ha már a szűk környezetemben bárónak vagy grófnak becéznek, nem akarom-e hivatalosan is megszerezni valamelyik címet. Bevallom, fogalmam sem volt arról, hogy ez vérségi kapcsolat nélkül is lehetséges, de Attila szerint összejöhet…”

- mondta a %%-nak Berki, akit hazatérte után sem hagyott nyugodni a lehetőség.

A grófi cím megszerzéséről további érdekes részleteket a %% napilap csütörtöki számában olvashatsz!

És ezeket olvastad már?