SHOWBIZ

Exkluzív fotók: Belestünk a Dancing with the Stars próbáira

A sztárversenyzők napi 5-6 órát töltenek a tánctermekben. Most már nincs megállás, gőzerővel készülnek a szombati első élő adásra.
  • Szerző: BDF

Elintéztük, hogy a olvasói még a szombati első élő adás előtt beleshessenek a Dancing with the Stars különleges próbáira! A TV2 vadonatúj táncos műsora október 10-én kerül a képernyőre: 12 híresség vállalkozik arra, hogy megcsillogtassa tánctudását profi párja oldalán. A versenyzőknek feladták a leckét, akik partnereik segítségével bele is vetették magukat a különleges tánctípusok elsajátításába.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Az utolsó héten napi 5-6 órát töltenek a próbatermekben. A tempó tehát gyors, de mindenkinek fel kell zárkóznia. Sztárjainkra nem is lehet panasz. Lapunk megtudta, hogy mindannyian erőn felül teljesítenek már most, hiszen fizikailag embert próbáló feladatra vállalkoztak. Többen fogytak is a kemény edzések során, és például Istenes László orvosa tanácsára vitamininfúziós kúrával erősíti a szervezetét.

Pásztor Anna

Az Anna and the Barbies frontembere mindig is macsó lány volt. Focizott, úszott, vívott, gitározott, a tánc csupán a 20-as évei elején jött az életébe. Beleszeretett a balettbe, de mindkét térde tönkre ment. A lemondás annyira megviselte, hogy heteken keresztül ki sem dugta az orrát a szobájából. Most boldog, hogy újabb esélyt kapott.

Fotó: TV2

 

Osvárt Andi

A világhírű magyar színésznő gyerekként táncosnő szeretett volna lenni, de vidéken lakott, ahol nem volt tánciskola. A féltestvérei azonban ma is táncolnak, öccse pedig eredményes versenytáncos. Andi reméli, hogy a műsor során olyan jól megtanul majd táncolni, hogy majd féltestvérével közösen állhatnak színpadra.

Fotó: TV2

 

Marsi Anikó

A Tények műsorvezetője nem titkolja, soha semmilyen köze nem volt semmilyen tánchoz. Mégis igent mondott a műsorra, és az a célja, hogy sokáig meneteljen a partnerével, aki – Anikó szerint nagyon fontos – kettejük közül hordja a nadrágot, hiszen a tévés otthon is azt szokta meg, hogy a férje, Palik László vezet.

Fotó: TV2

 

Tóth Dávid

Az Exatlon Hungary macsója utoljára 11 évesen vett részt táncórán, amikor a szülei elvitték. Nincsenek is túl jó emlékei, állandóan az óráját nézte, hogy mikor szabadulhat a próbáról. Most, érettebb fejjel már valóban érdeklődik a tánc iránt, sokat gyakorol, és reméli, hogy helyt tud majd állni.

Fotó: TV2

 

Gaby Spanic

A Paula és Paulina sztárja imádja a magyarokat, és megtiszteltetésnek érzi, hogy Budapesten lehet. Megsúgta, hogy szívesen belevetette volna magát az éjszakai életbe, ám a próbák miatt erre nincs ideje. Ám Gaby kicsit sem bánkódik emiatt, elképzelhető, hogy erre rengeteg ideje lesz a jövőben. Elárulta ugyanis, hogy a fia annyira beleszeretett a fővárosunkba, hogy megállás nélkül arról győzködi édesanyját, költözzenek végleg Magyarországra...

Fotó: TV2

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Pogácsától a sós rúdig! A legfinomabb sós vendégvárók az ünnepekre

Ripost előfizetés banner

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?