SHOWBIZ

Exatlon Hungary: A kétgyermekes édesanya is Dominikán ragadt

Az utóbbi hetek kiesőihez hasonlóan Belényi Bea sem tud hazautazni Magyarországra.
  • Szerző: Ripost

Péntek este ismét a Kihívók izgulhattak, ugyanis két játékosuknak kellett rajthoz állnia a párbajban. Az újonnan érkező Belényi Bea automatikusan került a kiesés szélére, ellenfelét pedig a Kihívók legjobbja, Besenyei Bogi választotta ki, aki hallgatott csapattársai sugallatára, és Derzsi Vikit küldte párbajra.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Végül a 44 éves, kétgyermekes édesanyának kellett búcsúznia az Exatlontól.

Fotó: Exatlon Hungary / TV2

Nem vagyok csalódott, úgy gondolom, hogy képes lettem volna nyerni, egy picit több szerencse kellett volna ahhoz, hogy folytatni tudjam a játékot. A három hónapos rutinnal rendelkező játékosokkal nem volt könnyű felvenni a harcot. Idővel szerintem újoncként is sikerült volna” - kezdte a -nak Bea, aki úgy érzi, mindent megtett, hogy helytálljon. Szerinte csapattársai hatalmas tapasztalatra tettek szert az elmúlt hónapokban, és tiszteletreméltó, amit véghez vittek, ez a tapasztalat pedig neki is plusz erőt adott.

Bea a korábbi kiesőkhöz hasonlóan, szintén nem tud hazatérni családjához a koronavírus-járvány miatt, így ő is a Dominikai Köztársaságban vészeli át ezt az időszakot. Bevallása szerint már nagyon hiányoznak neki a szerettei, de igyekszik a pozitív oldalát nézni a helyzetnek.

„Jó lenne otthon a családommal és a gyerekeimmel, már nagyon hiányoznak. Elfogadtam, hogy erre még kicsit várnom kell, és próbálom hasznosan tölteni a napjaimat. Reggel futással indítok, délután is edzem” - fogalmazott a Kihívó.

 

És ezeket olvastad már?