SZTÁRDZSÚSZ

Össztűz zúdul Erdélyi Mónikára a Farm VIP-ben

Erdélyi Mónika úgy érezte, hogy szárnyakat kapott, miután átkerült a piros csapatba. Aztán jött a meglepetés, ami akár a vesztét is okozhatja.
  • Szerző: Buster

Úgy tűnik, Erdélyi Mónika számára nem éppen úgy alakul a játék a piros csapat színeiben, ahogyan azt tervezte. Annak ellenére ugyanis, hogy saját bevallása szerint végre megtalálta a helyét az új felállásban, úgy tűnik, a társai nem így gondolják. Kérdés, hogy ez milyen hatással lesz a pirosak péntek esti farmgyűlésére.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

A műsorvezető valóban mindent meg is tett, hogy a váratlan tagcsere után beilleszkedjen a pirosak közé, ezzel pedig sikerült magára haragítania a sárgákat, hiszen alaposan beolvasott nekik a távozását követően. Nehezményezte ugyanis, hogy lecserélték, miközben úgy érezte, ő volt a korábbi sikerek egyik legfőbb kovácsa, hiszen oroszlánrészt vállalt a feladatokban.

Papadimitriu Athina nem is rejti véka alá a véleményét a pálfordulásról. „Szerintem most azért megy ennyire a pirosak irányába, hogy nehogy kitegyék. Nem tudok másra gondolni, és nem akarom ezt a szót használni, és elnézést kérek érte, de nincs rá jobb kifejezés, mint hogy benyal nekik” – mondta a színésznő, akihez Oláh Gergő is csatlakozott. „Én nagyon szerettem őt, jókat beszélgettem vele, de látva azt, hogy ő most hogy érez, vagy hogyan látja a dolgokat, talán jobb is, hogy akkor ő most a piros csapattal van” – jelentette ki az énekes.

Mónika ezen a ponton még biztonságban érezheti magát, hiszen a piros csapat valóban befogadta, legalábbis úgy tűnt. Arról azonban nem tud, hogy a háttérben már forrnak az indulatok és valójában mégsem mindenki szimpatizál vele az új közegben. Póth Dia például azt nehezményezi, hogy a műsorvezető amolyan kampánykörútba kezdett a a csapatnál. „Most körbehakniz mindenkit, hogy ne rakjanak rá, szerintem ez annyira gáz” – mondja a szintén sárga csapatból érkező, de már piros színekben versenyző egykori műkorcsolyázó.

Hogy Mónika jövőjét mennyire veszélyezteti a játékban kialakult helyzet, az kiderül ma este a TV2 kalandreality-jének folytatásában.

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?