FÜLES

ÉNB Alexa kamuklinikája 35 ezerért árulja a jólétet: Mindenki vigyázzon, mielőtt fizetne!

A koronavírus-járvány alatt sem áll le Koholák Alexandra kamuklinikája! Az egykori sorozatsztár a férjével működtet egy úgynevezett spirituális központot. Immáron „érintkezésmentesen”, távolról küldi a pénzenergiát… Senki se dőljön be!
  • Szerző: ripost

Koholák Alexát vagy ahogyan a legtöbben ismerik, ÉNB Alexa és férjét a koronavírus-járvány sem akadályozhatja meg abban, hogy tovább folytassák a tevékenységüket. A híresség a járvány okozta kétségbeesésben hamar felfedezte a piaci rést, és boldog-boldogtalannak hirdeti a Facebookon a szolgáltatásaikat, melyek anyagi biztonságot, sikerességet és lelki egyensúlyt ígérnek.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Fotó: TV2

Lássuk be, a vészterhes időkben pontosan ezekre van szüksége az embereknek, jóllehet, az is tény, hogy ezen javakat egészen biztosan nem holmi hókuszpókusszal érhetik el.

Bár a tavaly lerántotta a leplet a kamuklinikáról, úgy tűnik most újra beindultak.

Alexandra és férje újra azt hirdetik: a delikvenseknek nincs más dolguk, mint átutalni nekik „kötésenként” 35 ezer forintot, az összegért cserében pedig az úgynevezett „beavatott mesterek” felrajzolnak egy szimbólumot egy papírra, mindezek után pedig csupán várni kell a hatásra, amely – Alexáék szerint – néhány napon belül érzékelhető.

Fotó: Facebook

Anyagi biztonságot ígérnek és azt, ha fizetünk, a felrajzolt szimbólumok „segítenek kialakítani és fenntartani a folyamatos anyagi biztonságot, valamint megtalálni, kialakítani és stabilizálni az anyagi bevételeinket”.

Fotó: Facebook

Fotó: Facebook

Hogy milyen ártalmas efféle ígéretekkel hitegetni a bezártságtól egyébként is frusztrált embereket, az egy dolog, de anyagi biztonságot ígérni egy éppen kibontakozó gazdasági világválság alatt, az már igazi arcátlanság!

A kamuklinika testi, lelki, érzelmi egyensúlyt rendező „csomagja” sem különb: mindenki biztos lehet abban, hogy egy óra séta a néptelen természetben többet segít a testi és lelki egészség megőrzésében, és ez még csak pénzbe sem kerül.

Karkötőkkel üzletelt

Egy évvel ezelőtt a írta meg elsőként, hogy az egykori híresség és nála 26 évvel idősebb férje spirituális klinikájukkal ígérnek jólétet és egészséget, gyógyulást ígérnek akár daganatos megbetegedésekből… Alexa akkoriban szerencsehozó, pénzfakasztó, egészséget ígérő, fogyást segítő karkötőkkel üzletelt. Ezeknek darabját szintén harmincötezer forintért árulta, jóllehet, mint akkor arról a beszámolt, ezeket a karkötőket a legnagyobb kínai rendelős oldalon két-háromszáz forintért be lehet szerezni.

 

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?