SZTÁR

Elképesztő sikert ért el a magyar Despacito, most jön a java

Sze-li-di-tó címmel írt dalt Kerozin Axel, Rokker Zsolti és Szolnoki Péter az idei sláger mintájára a gyönyörû magyar tónál pihenő Both Zoltánnal karöltve. Hamarosan elkészül a klip is a fülbemászó zenéhez!

Hihetetlen sikert ért el három hét alatt a Sze-li-di-tó címet viselő magyar sláger a Despacito mintájára! Ahogy a %% is beszámolt róla, az ország vadállatbefogója, Both Zoltán egyik este a Szelidi-tó partján kitalálta Kerozin Axellel: a kedvenc pihenőhelyének neve pontosan passzol a csapból is folyó sláger ismert refrénjére.

Hamar elkészült, elmondhatom, hogy a premier másnapján a 15. legfelkapottabb magyar dal volt a videomegosztón. Több százezer emberhez jutott el a szerzemény, sokan kérik a dalt országos rádiókban is, a hallgatók pedig minden nap kérdezgetik tőlünk, mikor jön már a klip

- mesélte örömmel a %%-nak a Szelidi-tó partján pihenő Both Zoltán.

Az ország vadállatbefogója elárulta: nem kell sokat várni, hamarosan debütál a tó környékét is bemutató, különleges videoklip!

"Több napon át készítettük a felvételeket Szolnoki Petivel, Axellel és Rokker Zsoltival, de a videóban szerepelni fognak barátok és a tó környékén dolgozó ismert, szeretett arcok is. Bízunk benne, hogy ez lesz az idei év legnagyobb magyar slágere, az pedig már biztos, hogy a dalnak köszönhetően érezhetően megnőtt a Szelidi-tó látogatottsága az elmúlt hetekben"

- mondta a %%-nak Both Zoltán.

Már csak egy hét és láthatjátok a teljes verziót is a %% oldalán!

Ezek is érdekelhetnek
És ezeket olvastad már?