Magyar Péter a feleségével "agresszív, megfélemlítő, fenyegető" volt

POLITIK
Létrehozva: 2019.08.19.

Elindult a nevezés a 4. Magyar Klipszemlére

Immár negyedik alkalommal rendezik meg a Magyar Klipszemlét október 10-én az Akvárium Klubban. A nevezéseket szeptember 15-ig várják!

Szerző RIPOST

A kérdést, hogy mi a francért nincs itthon a zenei videóknak rendes, országos versenye, először 2015-ben tették fel maguknak a szervezők. Ezután két éven át a budapesti Toldi Moziban rendezték meg a szemlét. Két napos, maratoni klipnézős népünnepek voltak. Egy év kihagyás után, a harmadik verseny tavaly, az Anker’tben volt. Az évente változó, független zsűri újságírókból, filmesekből és zenei szakemberekből állt össze. Egy díjat azonban mindig a közönség szavazott meg. A korábbi feltörekvő nyertesek jó része azóta Los Angelestől Szabadkáig filmes, reklámos, vagy kreatív szakember lett. Most érkeztünk el a negyedikig, de a cél azóta sem változott: legyen platform a hazai zenei videóknak, legyen tétje jó klippet csinálni, hadd nézzük meg őket egyszer nagyvásznon!

Idén a Klipszemle egy jó nagyot lépett előre, és az október 10-én lévő díjátadót már az Akvárium Klubban rendezik meg. Ráadásul négy helyszínen várnak majd programokkal: a NagyHallban versenyprogramvetítés és a díjátadó, a KisHallban OFF_Szemle, vagyis a Klipszemle versenyen kívüli alkotásai, tematikus vetítések és műfajfeszegetés várható. A VOLT Lokálban mindeközben Klipszemle_Backstage lesz, ahol szakmai kerekasztal-beszélgetéseket hallgatva lehet többet megtudni a product placementtől, a pályáztatáson át, az ideális online premierig. A díjátadót követően buli hajnalig az Absolut_Afteren. A negyedik helyszín az Akvárium teraszán lévő Petőfi Pódium lesz, ahol a korábbi shortlistesek és nyertesek közül lépnek majd fel páran akusztikus formációval.

Klipekkel szeptember 15-ig lehet jelentkezni a klipszemle honlapján. A beérkezett műveket egy újságírókból, filmesekből, zenei szakemberekből álló zsűri először 120-150 klipre szűkíti, majd a látottak alapján kategóriákat alkotnak.A tizenöt kategória győzteséről a zsűri mellett a közönség is szavazhat online, ezt szeptember 16 és 25 között lehet majd megtenni..

És akkor nézzük meg, kik alkotják az idei zsűrit: Cseh Renátó látványtervező, Éder Krisztián fotográfus, Fodor Máriusz zenész, Galler András Indián rendező és kaszkadőr, Inkei Bence újságíró, Kovács Eszter rendező-art direktor, Köbli Norbert forgatókönyvíró, László G. Gerzson zenei és programigazgató, Pálfi György filmrendező, Péterfy Bori énekes-színész, Virág Anikó stylist, divatszerkesztő és Miki357 fotós és kliprendező.

A fődíj egy másfél millió forint értékű eszköz- és erőforrás-támogatás, a szervezők különdíja egy egynapos stúdió- és eszközhasználat. Az NKA Hangfoglaló Program különdíja a legjobb magyar nyelvű produkciónak egy 400 ezer forint értékű támogatás, szintén különdíj egy fellépési lehetőség a következő CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztiválon. A díjak között szerepel még 150 ezer forint értékű vodka, a Recorder magazin különdíja pedig egy exkluzív anyag az újságban.

Nevezni itt lehet: http://klipszemle.com/

Szerző RIPOST

Ez is érdekelhet

origo.hu

Bezárta a lakásba Varga Juditot a tomboló Magyar Péter

borsonline.hu

Hamarosan indul a forgatás: Stohl Andrást követelik a kommentelők az Ázsia Expressz új évadába – íme a többi favorit

vg.hu

Küszöbön egy új háború: felrobbantottak egy orosz helikoptert Moldova szakadár területén

ripost.hu

Váratlan fordulat: fontos elhatározásra jutott Katalin hercegné

mandiner.hu

Hont András: Magyar Péter belezavarodott a történetébe

origo.hu

Megdöbbentő felfedezés: gyógyíthat a rágó?

mindmegette.hu

Itt a vége: Ördög Nóra szomorú bejelentése mindenkit váratlanul ért

she.life.hu

A felfázás mögött több van, mint gondolnád ( hirdetés)

ripost.hu

Itt a bizonyíték: a földönkívüliek már itt vannak

life.hu

Kommunikálj nyíltan és őszintén: ne hagyd, hogy emiatt tönkremenjen a párkapcsolatod (hirdetés)

ripost.hu

Ez volt a Legyen Ön is milliomos legnehezebb kérdése, alig tudja rá valaki a választ

Iratkozzon fel a Ripost hírlevelére!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek

SZTÁR

Rúzsa Magdi és Kylie Minouge ugyanolyan ruhában pózol

SZTÁR

Budavári Fülöp szinte mindent megenged a kutyusának

SZTÁR

Gyanús jelek: szövődmények alakultak ki Katalin hercegnénél?

SZTÁR

"Nyafi kukac" - kíméletlen őszinteséggel jellemezte magát Rácz-Gyuricza Dóra

SZTÁR

A TV2 csodás sztárpárjának elváltak útjai

SZTÁR

Forró a lista, ők voltak Katalin hercegné pasijai Vilmos előtt

SZTÁR

Tiszta apja! Kiss Endi le sem tagadhatná 4 hónapos kislányát – Fotó

SZTÁR

Észveszejtően kerek popsit villantott a Dancing with the Stars táncosnője